По малко от месец до старта на WEEKEND TOUR 2015

weekend-tour-2015

За трета поредна година ще направим своята обиколка из едни от най-добрите комплекси и хотели в страната, които предлагат отлични условия за тенис и почивка. Ще предложим на своите клиенти и техните семейства незабравими моменти, както на корта, така и извън него.

Поддържайки иновативния си имидж, организаторите и тази година са приготвили изненади за участниците, стремейки се и този път да задоволят най-капризните очаквания. През сезон 2015 ви очаква една съвсем нова и много атрактивна тенис дестинация – Грийн Лайф Резорт.

Изненадите обаче тепърва предстоят. През новия сезон ще имате възможността да се насладите не само на тенис уикенд, а на цяла 7 дневна тенис ваканция на атрактивни цени. Вие избирате кога да я направите – в началото или в края на лятото, а защо не и двете?

За откриване на летния сезон може да изберете Грийн Лайф Резорт – 15-21 юни, а в края на лятото от 7 до 13 септември може да се потопите в приятната атмосфера на в.с. Санта Марина. И ако всичко това не ви е достатъчно, то може би за вас най-хубавото е, че мачовете ще се играят във формат 2 от 3 тай-брек сета. И това не е всичко! Тези от вас, които предпочитат играта на двойки, ще могат да се включат в някои от турнирите, в които ще има и двойков формат, защото през новия сезон форматите, в които може да се включите са три – мъжки, женски и двойки.

А за любителите на по-краткия уикенд формат, организаторите са подготвили няколко отлични предложения. weekend-tour-2015

След като разгледате календара за 2015г., ви предлагаме да си запазите няколко дни, в които да изживеете страхотни моменти с WEEKEND TOUR.

Записването за първия от програмата турнир – Sandanski OPEN I започна, като най-нетърпеливите вече успяха да се запишат.

Очаквайте много скоро и останалите от календара турнири, като искаме да напомняме, че местата за участие са ограничени!

И през 2015г. спонсори на Weekend Tour ще бъдат тенис бранда Babolat и онлайн магазин Cortex Sport, като те ще се погрижат участниците да си тръгнат със подаръци. Медиен партньор ще бъде Sportal.bg, а домакини на събитията ще бъдат Интерхотел Сандански, в.с. Санта Марина, Грийн Лайф Бийч Резорт, Риу Правец Голф и Спа Резорт, които отново гарантират най-ниски цени за периода на турнирите.

Weekend Tour 2015 – Календар

weekend-tour-2015