Sandanski Open I 2015

Вече стана традиция турнирите от серията WEEKEND TOUR да започват от един от най-топлите и гостоприемни градове по това време на сезона – Сандански. За поредна година Интерхотел Сандански ще бъде домакин на първия за сезона турнир – Sandanski OPEN I.

Дати

17-19 април 2015,
продължителност – 3 дни / 2 нощувки

Настаняване

Интерхотел Сандански, със
закуска и вечеря (HB),
собствен транспорт

Турнир / Формат

Сингъл мъже (групи), сингъл жени (групи), смесени двойки, двойки мъже (елиминации)

Ела на тенис уикенд с приятели

Създай си вълнуващи преживявания. Очакват те тенис, вкусна храна и почивка.

Информация за турнира

Право на участие в турнира имат всички, които отговарят на следните условия:

 • да бъдат настанени в хотела домакин (отпада след 27.06)
 • да имат навършени 16 г. към датата на турнира.
 • да не са действащи състезатели, треньори, инструктори или студенти по тенис (под 35 год. възраст)
 • да не са били картотекирани състезатели в БФТ след 01.01.2009 г. (под 35 год. възраст)

Формат на срещите:
Един тайбрек сет до 6 с Ad (тайбрек при 5:5)

Необходима екипировка:
Подходящо спортно облекло – задължително облечен.
Подходящи маратонки за настилка – изкуствен клей.

Какво е включено в цената:

 • 2 нощувки в стая по избор
 • Такса за участие в турнира
 • Закуска и вечеря
 • Активности на място
 • Viber група за всички участници
 • Организация от Weekend Tour

Какво не е включено в цената:

 • транспорт

Победителят от сингъл турнира ще си тръгне с чудесен подарък – „уикенд за двама“, осигурен от хотела домакин, а победителите в двойковия турнир ще си тръгнат с вучери на стойност 200лв. осигурени от генералния спонсор на турнира –BABOLAT. За всички участници в турнира ще бъде осигурена застраховка – злополука, предоставена от www.zastrahovam.com

Петък след 14.00ч. – ден за настаняване, тренировки и подготовка за предстоящите мачове, посещение на СПА центъра, а защо не и за малка екскурзия до местните забележителности.

Събота от 9.00ч. – започват мачовете в групи. Предварително изготвената програма на мачовете ще ви позволи да ги съчетаете с басейните на хотела, за да се насладите максимално и на почивката си. А в края на деня е време за купон!

Неделя след 9.00ч. започват финалните срещи, които ще повишат градуса на напрежението и ще ви вкарат в състезателен режим, за да стигнете до края. Тези пък, които са отпаднали или са решили да подкрепят някой от участниците, ще се насладят на дни от най-оспорваните и интересни мачове.

Интерхотел Сандански е най-големият балнеолечебен и SPA комплекс в Югозападна България.

Сгушен в прегръдките на величествената Пирин планина, хотелът е разположен в идеалния център на Сандански и се намира в непосредствена близост до Археологическия парк, градския парк „Свети врач“ и главната пешеходна улица на града.

На територията на Интерхотел Сандански е разположен един от най-големите медицински центрове за балнеолечение и рехабилитация на Балканския полуостров. Балнеопроцедурите са древен природен метод, завещан ни още от траките, римляните и елините, които с негова помощ са се грижили за своето здраве.

За любителите на пълния релакс Интерхотел Сандански разполага и с модерен SPA център, където всеки може да се остави в сигурните ръце на едни от най-големите специалисти в областта, които извършват различни разкрасяващи и релаксиращи процедури, благодарение на чудатите свойства на водата.

Екипът на хотела се е погрижил за удобствата и на най-малките си гости със съвременно обзаведен детски кът, в който ги очакват най-усмихнатите, грижовни и забавни аниматори. Те ще очароват малките ни приятели с множество игри и прекрасни преживявания, за които след това ще могат да разказват дълго време.

Интерхотел Сандански разполага още и с оборудвана интернет зона, безплатен паркинг и гараж, фризьорски и козметичен салон.

С мисъл за всички бизнес пътувания, на територията на хотела са разположени три конферентни зали с капацитет от 20 до 220 места, които разполагат с пълно техническо оборудване за провеждането на перфектната работна конференция.

За всички любители на разходките, хотелът организира екскурзии до едни от най-красивите кътчета на прекрасната ни страна – Мелник, Рупите, Роженския манастир, Рилския манастир и много други.

Виж схемата на турнира:

Singles group

Singles final

Doubles