От 17 до 19 април Weekend Tour ще гостува на град Сандански

2015-sandanski1-01-02

Вече стана традиция турнирите от серията WEEKEND TOUR да започват от един от най-топлите и гостоприемни градове по това време на сезона – Сандански. За поредна година Интерхотел Сандански ще бъде домакин на първия за сезона турнир – Sandanski OPEN I.

От 17 до 19 април най-запалените любители на тениса могат да открият новия сезон и същевременно с това да се насладят на прекрасните басейни и екстри, които хотела предлага. Именно възможността да съчетаете тенис и СПА уикенд в едно, прави тези турнири атрактивни не само за тенисистите, но и за техните семейства и приятели (оферта за настаняване). През новия сезон има специална възможност за любителите на двойките. За тях освен сингъл формат, ще има и двойков такъв.

Какво очаква участниците през тези три дни:

Петък след 14.00ч. – ден за настаняване, тренировки и подготовка за предстоящите мачове, посещение на СПА центъра, а защо не и за малка екскурзия до местните забележителности.

Събота от 9.00ч. – започват мачовете в групи. Предварително изготвената програма на мачовете ще ви позволи да ги съчетаете с басейните на хотела, за да се насладите максимално и на почивката си. А в края на деня е време за купон!

17-19-weekend-tour Неделя след 9.00ч. започват финалните срещи, които ще повишат градуса на напрежението и ще ви вкарат в състезателен режим, за да стигнете до края. Тези пък, които са отпаднали или са решили да подкрепят някой от участниците, ще се насладят на дни от най-оспорваните и интересни мачове.

Победителят от сингъл турнира ще си тръгне с чудесен подарък – „уикенд за двама“, осигурен от хотела домакин, а победителите в двойковия турнир ще си тръгнат с ваучери на стойност 200 лв. осигурени от генералния спонсор на турнира – BABOLAT. За всички участници в турнира ще бъде осигурена застраховка – злополука, предоставена от www.zastrahovam.com

17-19-weekend-tourНапомняме на желаещите да вземат участие, че местата са ограничени, като за сингъл турнира остават по малко от 10 свободни места.
Записването за двата формата на турнира продължава до четвъртък – 16 април или до запълване на групите. Запиши се тук!

Пожелаваме успех на любителите на тениса и пълен с положителни емоции нов сезон!