в.с. Санта Марина е домакин на втория тенис турнир от Weekend Тour 2015

weekend-tour-2015

Емоциите от първия турнир за тази година от набиращата все по-голяма популярност верига за тенис любители Weekend Tour още не са заглъхнали, а вече е време за следващото състезание.

От 15 до 17 май във ваканционно селище Санта Марина в Созопол почитателите на атрактивната игра и приятните морски преживявания ще имат възможност отново да се срещнат, за да премерят сили корта и да се възползват от отличните условия за почивка, които предлагат домакините.

Записването за турнира продължава на www.weekendtour.bg като местата са ограничени. Схемата при мъжете ще бъде от 32 състезатели, докато 16 жени ще запълнят дамската схема.

В петък, 15 май, всички участници ще имат възможност да проведат първите си тренировки, а в събота, 16 май, започва и груповата фаза.

Тенисистите ще бъдат разделени в групи по 4-ма, като първите двама продължават към елиминационната фаза, която ще се проведе в неделя, 17 май.

За победителите и финалистите при мъжете и жените са осигурени парични възнаграждения, купи, медали и специална награда – Уикенд за двама.