Uva Nestum Open I 2022 или как желанието надви времето

Uva Nestum Open I 2022

Не е необичайно, че априлското капризно време ни поднесе неприятна изненада по време на Uva Nestum Open I 2022 и неделният ден беше мрачен и дъждовен. Но както винаги, това не ни попречи да създадем и преживеем един прекрасен уикенд. Беше пълен с тенис, семейни забавления и релакс. Ето как.

Началото на Uva Nestum Open I 2022 – в петък

От София, Шумен, Пловдив, от цяла България – в Uva Nestum Open I 2022 участваха 59 възрастни и 23 деца. Бяхме страхотна група стари и нови приятели, които с удоволствие и вълнение застанаха един срещу друг на кортовете, но един до друг през останалото време заедно.

Тъй като проучихме неблагоприятните прогнози, решихме да не оставяме времето да ни провали тенис турнира. И започнахме срещите още в петък следобед. Успяхме да проведем всички квалификации на двойки мъже и смесени двойки, а финалите оставихме за слънчевата събота.

За същата вечер нашите любезни домакини от Uva Nestum Wine & Spa бяха планирали програма за дегустация на вино от собствените им изби. Разбира се, някои от състезателите останаха на корта. Но техните половинки с удоволствие заеха местата си в това гурме преживяване и се насладиха на впечатляващи вкусове и аромати.

Тенис турнирът – с награди в събота

В събота стартирахме сингъл срещите на Uva Nestum Open I 2022, както и финалите за двойките. Започнахме по-рано от обикновено, за да използваме докрай слънчевия ден. Искахме да успеем да раздадем трофеите, преди да пристигне неделният дъжд. Състезателите участваха в оспорвани битки, а семействата им следиха с вълнение обратите в игрите, като не спираха да подкрепят своите играчи.

Особено оспорван беше финалът за мъже. Преди да вземе купата, Атанас Гаджев беше на път да загуби играта, но успя да я обърне в последния момент и в крайна сметка да отнесе трофея в дома си. Победител в Uva Nestum Open I 2022 при жените стана Мариана Динкова, при смесени двойки – Динкова/Недялков, а при двойките мъже наградата взе тандемът Милчев/Жеков.

Забавления и релакс за всички

Някои от гостите на тенис турнира използваха топлото съботно слънце, за да се насладят на красотите на Гоце Делчев и приятните активности, които бяхме организирали за тях.

Почивният ден стартира с водена обиколка из стопанството на хотел Uva Nestum Wine & Spa. Разгледахме лозовите насаждения и необичайните животни, които се отглеждат тук и които зарадваха малчуганите.

Тъй като беше Лазаровден, дамите и децата, които не играха на корта на Uva Nestum Open I 2022, се насладиха на специално организирана тематична работилница. Научиха се да вият венци от върбови клонки и цветя и създадоха красота и настроение за празника.

Следобедното удоволствие за гостите беше урокът по рисуване с вино. Тук насладата от сътворяването на изкуство и от божествената напитка беше пълно. А дамите и децата имаха възможността да отнесат своите красиви произведения у дома и да се гордеят с тях.

И въпреки дъждовната неделя, нашата тенис почивка продължи до край. Хотел Uva Nestum Wine&Spa предлага наистина невероятни възможности за релакс и забавления на закрито. Останахме, за да се насладим на закрития басейн, страхотния СПА център и луксозните заведения в комплекса.

Очаквайте майския ни тенис турнир в Кранево. Регистрирайте още сега, за да не пропуснете новите ни срещи.

Последни новини от Weekend Tour