Ела на тенис в Каваци, спечели безплатна почивка

тенис в Каваци

От 14 до 16 юни – запази уикендa в календара си и резервирай места за нашия традиционен турнир по тенис в Каваци! Очакват ни прекрасен 4-звезден хотел, синьо море, оспорвани тенис двубои, страхотни награди и най-вече много, много време и усмивки със семейството и приятелите. Прочети какво ще правим заедно и какво можете да правите ти, децата и половинката на това любимо наше място.

Защо в Каваци?

Green Life Beach Resort в Созопол е мястото, което от години с удоволствие приема тенис турнирите на Weekend Tour. Но и ние не спираме да посещаваме този прекрасен комплекс с още по-голяма радост. Представи си само…

3 дни живеем на 100 метра от плаж Смокиня с финия златен пясък, тихите вълни, луксозните шезлонги. Можем да го виждаме и през балкона на стаята. Когато искаме, вземаме питие на бара край морето или хапваме в изисканите ресторанти със средиземноморска или гръцка вкусна храна. Играем футбол или тренираме във фитнеса, влизаме в някой от просторните басейни, оставяме децата да щуреят в детските кътове.

И всичко това – в страхотната компания на любимите хора, на стари и нови приятели със същите като нашите интереси и дух.
И въпреки че си почиваме повече от добре, все пак идваме тук заради тенис турнира.

Турнирът по тенис в Каваци

Кога ще играем? Напомняме: 14-16 юни 2024 г.

Кой ще играе? Всеки, който пожелае, естествено. Ще има схема за сингъл мъже (30 участници), сингъл жени (6 участници), двойки мъже (12 участници), смесени двойки (6 участници).

Как ще играем? Форматът е 2 от 3 къси сета, за да се забавляваме повече на корта.
Запази си мястото сега, докато все още не е заето от друг. Защото ако спечелиш…

Голямата награда

Ако спечелиш, взимаш не само купата на Weekend Tour, но и 250 точки за националната ранглиста на Интерактив Тенис, защото турнира в Каваци е от категория ITL 250.

Но дори това не е всичко. Нашите домакини винаги имат специална награда за победителя: уикенд за двама в Green Life Ski & Spa Resort, Банско. Така че ваканцията ти може да стане двойна, стига да успееш да се докажеш на корта…

Има ли ранно записване?

Внимание! Получаваш 2 или 3 нощувки с включени закуска, чадър и шезлонг на плажа на преференциални цени като участник на Weekend Tour! Няма да намериш подобна оферта извън нашия турнир по тенис в Каваци, така че не го мисли твърде дълго.

Но има и ранно записване, разбира се. Ако резервираш мястото си до 14 май, ще получиш още по-добра цена за участие турнира от 100 лв.

Е, не се бави повече, а кликни бутона и се запиши. Очакваме те, за да се забавляваме заедно!