Отиваме на тенис турнир в Албена през септември!

тенис турнис в Албена

Къде планираме следващият тенис турнир? Албена, разбира се! Това е едно от откритията ни през изминалата година и през лятото на 2024 с удоволствие ще се върнем в луксозния комплекс. Море, природа, тенис, почивка и лукс, време със семейството и приятелите – това ще бъдат цели 4 дни, в които ще се наслаждаваме на всичките си любими удоволствия. Ето как…

Избери си хотел

Вероятно знаеш доста за Албена – това място от самото начало е замислено като курорт и до ден днешен гарантира прекрасни условия за почивка. Които стават все по-добри. И отново ще имаш възможност сам да избереш хотел, в който да се настаниш с любимите си хора.

В 5-звездния Flamingo Grand Hotel & Spa ще можеш истински да се поглезиш, наслаждавайки се на СПА процедури, басейни, лаундж с изглед към морето… Класата е висока и ще я чувстваш постоянно в някоя от страхотните стаи, докато се изтягаш в леглото с гледка или се отпускаш в басейна на хотела.

Вторият възможен избор е клубен френски хотел под марката Tui France Club Lookea – това е страхотният „Лагуна Бийч“ с 4 звезди. Мястото е пълно с романтично европейско очарование, има разкошни цветни градини и розариум. Настаняването е All Inclusive, а от огромната тераса на ресторанта се виждат вълните и брега.

Забавлявай се

За времето извън нашия тенис турнир Албена предлага перфектни условия за още куп активности и спортове като голф, плуване, йога, пилатес, футбол, хокей на трева, конна езда, туризъм, петанк, танци, тежка атлетика, детска анимация, аквапарк, плажен волейбол, яхтинг… Няма да има секунда скука! Дори подозираме, че много от нас ще останат и след турнира, за да удължат активната си почивка на това приказно място.

И могат само да спечелят от това: за участниците, които се настанят през Weekend Tour са предвидени специални пакетни цени за 3 или 4 нощувки, с включени закуска и вечеря или All Inclusive, които не можете да получиш другаде! Така че възползвай се и планирай една истински луксозна, забавна и дълга почивка за цялото семейство.

Тенис турнир + Албена = незабравимо преживяване

Но луксът в настаняването не е всичко в този тенис турнир – Албена е призната за Европейски курорт на спорта!

Нас ни интересуват най-вече кортовете, които са напълно професионални. Ще използваме 4 тенис корта с клей, които покриват стандартите на ITF. На тукашните общо 22 открити и 3 закрити корта се играят национални, европейски и световни състезания, но са отворени и за любители.

Така че нашия тенис турнир Албена е невероятно удоволствие – ще се докоснем до усещането да играем като професионалисти! Пък и нашите тенисисти си ги бива, така че и публиката има на какво да се наслади!

Играем, както обичайно: мъже, жени, мъжки и смесени двойки, във формат 2 от 3 къси сета. Победителят ще отнесе цели 500 точки за класирането си в националната ранглиста на Интерактив тенис.

И още нещо: кортовете са на метри от плажа. Можем да следим играта и да окуражаваме любимците си със заровени в топлия пясък пръсти и студен коктейл в ръка. Яко е, нали?

Ето така можеш да прекараш този тенис турнир. Албена ти го обещава.

Ранно записване – до 5 август

Ранното записване започна и до 5 август ще можеш да участваш в летния тенис турнир Албена на по-ниска цена. Така че не се бави твърде дълго, а планирай датите от 5 до 8 септември за една хубава почивка с половинката, децата и компанията, тамън преди началото на учебната година.

Всичко за цените за настаняване и участие можеш да прочетеш на страницата на Albena Open 2024.

А докато ти планираш тенис турнир, Албена, море и смях за края на лятото, ние отиваме в Казанлък за Kings’ Valley Open. Очаквай включване с резултатите и победителите съвсем скоро.