Кой ще празнува двоен юбилей на тенис ваканция Санта Марина 2023

тенис ваканция Санта Марина 2023

Искаме да останем близо до морето възможно най-дълго. Затова сме организирали традиционната тенис ваканция Санта Марина 2023 между 21 и 24 септември – да направим една последна морска тенис ваканция в последните топли дни на лятото. Какво ще е специалното тази година? Прочети.

Кой ще празнува двоен юбилей по време на нашата тенис ваканция Санта Марина 2023

Нашите тенис ваканции в Созопол са традиционни – вече 10 години посещаваме комплекса и се наслаждаваме на страхотното място, обслужване и кортове. Но знаеш ли кое е различно по време на тенис ваканция Санта Марина 2023?

И Weekend Tour, и ваканционно селище Санта Марина стават на 10 години! И ще имаме невероятната възможност да отпразнуваме заедно своите юбилейни годишнини. Историята е много любопитна.

Когато открихме Санта Марина преди 10 години, комплексът откри официално кортовете с нашия турнир. Състезанието ни през 2013 беше първото официално събитие там и още тогава домакините посрещнаха над 70 наши участници и техните близки. Беше страхотно преживяване и продължава да бъде, затова общата ни история не е прекъсвала.

Междувременно в Санта Марина бяха изградени 4 нови корта, които посрещнаха десетки международни състезания и се превърнаха в един от най-големите тенис центрове в страната. Освен турнирите на Interactive Tennis от серията Weekend Tour, от 2017 кортовете приеха и домакинството на българския национален отбор за купа Дейвис.

Ние, от своя страна, се влюбихме в това място и не спираме да го посещаваме, каквото и да се случва. Винаги има голям брой желаещи да прекарат няколко вълшебни дни по созополските кортове с изглед към морето и по белите плажове, както и да се насладят на страхотното внимание, което получаваме от екипа на Санта Марина.

Тази година ще е още по-хубаво – за общото честване на годишнините ни и ние, и домакините подготвяме много изненади за всички участници. Ако искаш да научиш какви ще бъдат, запази си място за нашата тенис ваканция Санта Марина 2023 още сега.

Запази си място още сега!

Включи се още сега и запази своето място. Очакват те тенис, вкусна храна и почивка.

Турнирът е обещаващ

Турнирите в Санта Марина по традиция са вълнуващи и не е никак лесно да се извоюва победа. Но точно затова купата на SANTA MARINA HOLIDAY 2023 ще бъде още по-сладка за онзи, който успее да стигне до нея.

Турнирът тази година ще е от категория ITL500, тоест победителят ще се изкачи по ранглистата на националния шампионат на Interactive Tennis с 500 точки. Играчите ще играят по две срещи на ден във формат 2 от 3 сета и ще имат достатъчно време, да се насладят заедно със семействата си на морето, басейните и уелнес центъра на комплекса, страхотните заведения и забележителностите наоколо.

Резервирай още сега, защото…

Не забравяй, че можеш да резервираш мястото си в тенис ваканция Санта Марина 2023 на преференциални цени за настаняване. Това е мил жест от страна на нашите домакини специално за участниците от Weekend Tour и техните семейства. Разбира се, можеш да удължиш семейната почивка, като отново използваш нашите намаления.
Така че кликни на бутона за регистрация още сега.

И междувременно си освободи уикенда между 6 и 8 октомври, когато ще ловим последните слънчеви лъчи в любимия Сандански. Ранното записване е само до 6 септември.

Регистрирай се за турнира

Запази си място, а ние ще се погрижим за останалото.