Колко са изненадите в нашите тенис почивки през 2023?

Ако идваш често на Weekend Tour уикендите, значи с теб имаме толкова хубави спомени заедно, че сме си съвсем близки. Ако пък смяташ за пръв път да дойдеш и да усетиш тръпката на състезания, в които се забавляваме и поливаме заедно успехите и неуспехите си, значи предстои да станеш част от нашето приятелско семейство. Но който и да си, ние не спираме да търсим нови и нови начини да те радваме, да те накараме да се забавляваш активно и да разпуснеш с удоволствие в почивните си дни. Ето защо в новите тенис почивки през 2023 сме ти приготвили не една, не две, а… много нови изненади.

Колко са новите турнири?

Засега в календара имаме над 10 събития. Това е нашият начин да празнуваме 10-годишния си юбилей. Но за историята ни и за всички хубави неща, които ни се случиха заедно през тези 10 години, ще ти разкажем друг път. А сега прочети за всичко ново в нашите тенис почивки през 2023.

всички тенис почивки

Първа нова дестинация

Първата ни нова дестинация за тенис почивки през 2023 е в курорта Албена. Ще прекараме цели 4 дни в началото на май в тенис маратон, ще играем с децата, ще пием коктейли на плажа с нови и стари приятели.

Ранното записване за Albena Holiday 2023  е отворено до 5 април. Точно по Гергьовден ще играем сингъл (два дни квалификации в групи по 3 и утешителна схема) и двойки (квалификации в групи по 4).

Втора нова дестинация

И да, една изненада никак не ни е достатъчна!

Открихме още едно страхотно ново място за тенис, което непременно искаме да посетим заедно. Тази година ще си създадем вълнуващи преживявания и хубави спомени в най-новото СПА бижу в центъра на България – петзвездният комплекс Kings’ Valley Medical & Spa, Овощник. Сред красотата на Розовата долина ще се насладим на луксозни стаи, 6 басейна, страхотен СПА, уелнес център… и на оспорван тенис и много смях с приятели, разбира се. Kings’ Valley Open 2023 ще се проведе от 21-23 юли, а ранното записване вече е отворено.

Всички тенис почивки през 2023

Новa активност

Докато сме в Kings’ Valley, ще имаме възможност да изпробваме един модерен спорт, смятан за най-бързо развиващият се напоследък – падел.

Паделът прилича на тенис на корт, но се играе по двойки, с ракети с плътни глави, в една четвърт по-малък корт със стени. Правилата са приятна смесица между тенис, бадминтон и скуош. Играта е подходяща за всеки пол и възраст и не изисква предварителна подготовка, така че ще имаме ново активно забавление за цялото семейство и всички приятели накуп!

Нов формат за нашите тенис почивки през 2023

От тази година турнирите на Weekend Tour официално влизат в националния шампионат на Интерактив Тенис! 🥳

Всеки от тях ще бъде категоризиран според неговата продължителност и формат. Традиционните уикенд турнири влизат в категория ITL250, a дългите – ITL500. Вярваме, че това ще бъде допълнителна мотивация за нашите играчи, тъй като по този начин ще могат да се борят за финалите на ИТЛ през декември.

Стандартният формат става 2 от 3 къси сета, а към всяко събитие ще организираме и утешителни тенис срещи за отпадналите през първия ден. Така ще прекарваме повече време на корта и с близките си. Звучи прекрасно, нали? Разгледай всички тенис почивки през 2023 г. по-долу.

Ранно записване за всички тенис почивки през 2023 г

Досега го правехме понякога, но сега ще се предлага за всички тенис почивки през 2023. За всяко събитие ще имаш възможност да участваш на цена с поне 40 лв. по-ниска от редовната.

Заедно с това ще можеш да платиш както е най-удобно за теб – в брой, с карта или по банков път. След като се регистрираш за даден турнир, ще получиш допълнително информация за плащането.

Ела на следващата тенис почивка

Избери тенис почивка за теб и твоите близки – очакват те състезание, релакс и нови приятелства.