Време е за тенис в Гоце Делчев – „Ува Нестум“ ни очаква

тенис в Гоце Делчев 2023

Ако вече познаваш любимия ни луксозен комплекс „Ува Нестум“, използвай ранното записване за тенис в Гоце Делчев – на по-ниски цени е и вече е отворено. Ако искаш да научиш повече за Uva Nestum Open 2023, прочети до края.

Вино, гурме, забавления, тенис, приятели – това е „Ува Нестум“

Разкошният комплекс Uva Nestum Wine & SPA край Гоце Делчев не спира да ни изумява всеки път със страхотните си гледки, невероятното спокойствие и обслужване. Чувстваме се като на истинска почивка, удобно и уютно настанени, обгрижвани, обкръжени от невероятни гледки на планини и лозя. Храната е истинско гурме изкушение, а черешката на приятното поглезване на сетивата е бутиковото вино, което се произвежда на място, в собствената изба на комплекса. А вниманието, което всеки посетител получава от страхотните ни домакини, е изключително приятно.

Какво можем да правим, докато участниците играят тенис в Гоце Делчев? Истината е, че дори просто да се излежаваме на слънчевите тераси на луксозните стаи, пак ни харесва. Но предпочитаме да се излежаваме в СПА комплекса, където има масажи, закрити басейни, закрито джакузи, сауни, солна зала, халотерапия. Дамите си поръчват разкрасителни процедури, а фитнес залата и персоналните треньори също са на наше разположение – все пак една загрявка преди мач никога не е излишна.

Много дами обичат да си резервират час за рисуване с вино – артистично и релаксиращо занимание, в което рисуват собствена картина и я отнасят у дома за спомен. Всички играят джаги и билярд, за децата има чудесни детски кътове с много забавления.

Можете да си организирате винен тур из лозята, както и дегустация на ароматните и вкусни вина от страхотната изба „Ува Нестум“. Но регионът е пълен и със забележителности, които си струва да се разгледат – историческите Никополис ад Нестум, крепост Свети Димитър и крепост Момина кула; архитектурните резервати Лещен, Долен, Делчево и Ковачевица. Ще има достатъчно време и за тях.

Но не идваме тук само за това. Идваме, разбира се, за да играем тенис.

Запази си място още сега!

Включи се още сега и запази своето място. Очакват те тенис, вкусна храна и почивка.

Тенис в Гоце Делчев – новите правила и наградите

Играем мъже и жени, смесени и мъжки двойки. Ще играем 2 от 3 къси сета, утешителен турнир… и изобщо, ще играем много, но в удобна схема, за да ни остане достатъчно време и за развлечения със семейството и приятелите.

Няма да спрем да напомняме, че тази година всички уикенд турнири носят точки за годишното класиране на Интерактив тенис лига. Турнирът ни по тенис в Гоце Делчев ще донесе на победителя 250 точки и ще го премести напред в класирането.

Победителите ще отнесат и ваучер за почивка – голямата награда от нашите любезни домакини.

Ранна регистрация за тенис в Гоце Делчев

Турнирът в Гоце Делчев тази година е в уикенда от 9 до 11 юни. Запази си датите още сега и покани приятелите си. Ранната регистрация е до 9 май и ти позволява да участваш в турнира на по-ниски цени, както и да получиш специална отстъпка за настаняване. Така че не се колебай да се запишеш, докато още има места.

Регистрирай се за турнира

Запази си място, а ние ще се погрижим за останалото.