Кой спечели юбилейната тенис ваканция в Хисаря

семейни тенис ваканции

И ето, че юбилейният ни 10-и рожден ден отмина! Изключително сме щастливи, че нашите семейни тенис ваканции носят радост вече толкова много години и продължават да са търсени и желани. И най-вече, че продължаваме да бъдем заедно.

Знаете, че го отпразнувахме на знаково за нас място – в SPA Hotel Hissar. Един от участниците ни припомни, че именно първият турнир в Хисаря беше повратната точка, след която Weekend Tour стана това, което е днес. Точно тук участниците усетиха, че не са просто на състезание, а на истинска семейна почивка с по нещо интересно за всекиго. Дали беше заради басейна край корта, страхотната храна, невероятния SPA комплекс или самите нас? Може би заради всичко. Но е факт, че вече 10 години с нетърпение очакваме нашите семейни тенис ваканции и всяка година се връщаме тук.

За нашите тенисисти, които отдавна наричаме приятели

Преди да ви разкажем как мина състезанието Hissar Open 2023 и кой отнесе наградите, искаме да кажем нещо друго:
БЛАГОДАРИМ ОТ СЪРЦЕ, ПРИЯТЕЛИ!
Благодарим на всеки един от вас, задето не спирате да създавате тези страхотни семейни турнири. Ако не бяхте вие, с вашата положителна енергия, с удоволствието си от спорта и с любовта си към семейството, тези срещи нямаше нито да се случват, нито да бъдат толкова хубави.

Изключително щастливи сме, че с голяма част от вас сме заедно от първия ден на Weekend Tour и ITL. Затова по време на празника ни отделихме специално време да поздравим всички наши участници и вече приятели, с които сме заедно от първия ни турнир в Хисар, та до юбилейния.

Найден Жеков, Ива Дарданова, Симеон Симеонов, Иван Бужев и Танчо Секутов, които бяха с нас в далечната 2013 и с които положихме началото на нашите семейни тенис ваканции, получиха по бутилка марково уиски като жест на признателност и приятелски чувства от организаторите на турнира. А за всички участници, които бяха част от рождения ден, имаше подаръци от „Роза Импекс“, както и юбилейна чаша от Weekend Tour за спомен.

В съботната вечер празнувахме в дискотеката с много смях, стари истории и танци. А и в двата дни се наслаждавахме на приказната храна в един от най-добрите ресторанти в България. Така се получи истински гурме-тенис-танцов рожден ден, както си му е редът.

Ела на следващата ни тенис почивка

Разгледай предстоящите турнири в Календара и избери следващата дестинация за теб и твоите близки. Очакват те тенис и СПА в едно!

Изненадващи ли бяха победителите? По-скоро закономерни

Времето в събота беше страхотно и изиграхме всички срещи. Неделната сутрин ни посрещна с дъжд и прогнозите бяха за продължителни валежи, но ние изсушихме кортовете и започнахме финалите. В крайна сметка, дъждът се отказа да се бори с нас и ни остави да продължим на спокойствие.

Изненадата на турнира беше отпадането на Атанас Гаджев от Пловдив още на четвъртфинала – той загуби мача от Александър Лефтеров. На полуфиналите обаче Александър отпадна от ветерана от първото ни състезание в Хисаря Красимир Минтов. Вторият полуфинал се игра с друг 10-годишен ветеран: Найден Жеков победи Георги Манолов след тайбрек и обрат в играта.

На финала Найден и Красимир създадоха истински зрелищен спектакъл и завършиха срещата с тайбрек. Един малък, любопитен факт: Жеков достигна до финала още в първия турнир в Априлци през 2013-та, но тогава го загуби от Никос Панатемитакис, който беше първият шампион в нашите семейни тенис ваканции. 10-ят ни юбилей обаче даде шанс на Найден за реванш и той го използва, като взе купата, макар и нелесно. Ето докъде водят постоянството и несекващото желание за победа на един истински спортист по душа!

Някак закономерен беше и резултатът в състезанията за двойки. Тук победители станаха арх. Симеон Симеонов и инж. Танчо Секутов , които също са с нас от първата година на Weekend Tour. Това наричаме истинско доказателство, че постоянството се отплаща!

Може би най-сантименталният момент беше на награждаването: купите и наградите бяха връчени на победителите от Иван Бужев, който също е с нас от първия ден, та до днешния.

Има още много семейни тенис ваканции пред нас

Още веднъж благодарим на всеки един от вас за доверието, приятелството и създаването на семейни тенис ваканции на Weekend Tour!

Очакваме да се срещнем отново в KINGS’ VALLEY OPEN 2023 в края на юни. Записването вече тече.

Запиши се на тенис почивка

Запази си място, а ние ще се погрижим за останалото.

Последни новини