Запази си място за любимата тенис почивка в Гърция

Тенис почивка в Гърция

Не, не е рано да мислим за море! Не е рано да мислим дори за есенния ни турнир в Халкидики! Причината е важна: срокът за ранното настаняване и ранното участие вече тече и съвсем скоро ще приключи. Прочети до края, за да научиш всичко за любимата ни тенис почивка в Гърция. Ако все още не си идвал, не пропускай и този път, защото…

Мястото, мястото и пак мястото

Нали знаеш, че Сани Резорт е в Халкидики, един от най-красивите полуострови на Гърция? Тук морето е прозрачно синьо, небето е ясно и сияещо, пясъкът е топъл и мек…

Самият Сани Резорт е с пет звезди и е сред 50-те най-добри европейски хотелски комплекса. Има собствени 7 км плажни ивици, луксозни стаи и апартаменти с изумителни гледки към Олимп и Егейско море, екзотични барове, крайбрежни гурме ресторанти, умопомрачителна СПА зона, разкошни вътрешни басейни и паркове. Между сетовете можем да наемаме велосипеди, да се запишем в курсове по гмуркане или оцеляване на Беър Грилс, да се возим на луксозна яхта, да тренираме фитнес или йога на открито…

Ето така разбираме ние перфектната почивка. И се ласкаем, че имаме еднакъв вкус със самия Рафаел Надал, който е избрал именно Сани Резорт за своя тренировъчна база. Така че ще можем да играем и дори да вземем уроци на неговите кортове при неговите треньори. Е, по-яка тенис почивка в Гърция няма как да има, нали?

Участниците и Мастърса

Избрахме именно тази тенис почивка в Гърция за втория ни Мастърс турнир. Така де, нека всичко е на ниво! Ако победиш, ще можеш да добавиш 1000 точки към актива си в ранглистата на Интерактив тенис, тъй като турнирът е от категория ITL 1000.

Ще играем във формат 2 от 3 къси сета. Планираме схема за сингъл мъже (48 участника), сингъл жени (24 участника), двойки мъже (16 двойки) и смесени двойки (12 двойки). Виждаш колко оспорвана ще бъде надпреварата, но това за теб означава две неща: повече време на кортовете по време на нашата тенис почивка в Гърция и много по-сладка победа!

Кога сме на тенис почивка в Гърция и докога е ранното записване?

Турнирът е планиран за шестте дни между 29 октомври и 3 ноември 2024 г. Струва ти се далече, но броят на участниците расте с главоломна скорост в годините – заради божественото място, великолепното обслужване и възможността да удължим лятото почти до ръба на зимата. Истината е, че очакваме местата съвсем скоро да бъдат запълнени. Още повече, че ранното записване скоро ще свърши.

Ранно настаняване: до 30 април. Само резервациите за настаняване, направени до тази дата, ще могат да използват голямата отстъпка, която комплексът осигурява специално за нас. Така че изброй бързо всички половинки, деца, баби и приятели, които искат да ти ръкопляскат от трибуните по време на нашата голяма тенис почивка в Гърция, и запази местата им още сега.

Но дори да пропуснеш сроковете, не се колебай да се запишеш: всички участници и гости на Weekend Tour получават специални пакетни цени за 4 или 5 нощувки с включени закуска, обяд и вечеря. Това е специален жест на внимание, който получаваме от нашите домакини, за да направят нашата тенис почивка в Гърция още по-приятна. А ако мястото ти хареса, ще имаш възможност да удължиш почивката си с още нощувки.

Ранно участие: до 1 август. До 1 август остава нашата специална оферта за по-ниска такса за участие в турнира. И не е за изпускане.

Това, че до Мастърса в Сани Резорт има 7 месеца, не значи, че имаш много време за чудене. Така че влизай във формата за регистрация още сега.