Тенис почивка Sani Resort Holiday 2022 – ела на кортовете на Надал в Халкидики

Sani Resort Holiday 2022

Понеже беше дори по-хубаво, отколкото очаквахме, тази година повтаряме. Ще прекараме още повече хубави дни в Hotel Sani Beach 5*, Халкидики, Гърция, на кортовете на самия Рафаел Надал! Прочети какво те очаква в дългата тенис почивка Sani Resort Holiday 2022 от 26 до 30 октомври в петзвездния комплекс. И използвай ранното записване на супер цени.

Ела на тенис почивка в академията на Надал

Създай си вълнуващи преживявания. Очакват те тенис, вкусна храна и почивка.

Weekend Tour ти предоставя преференциални цени за настаняване при ранно записване до 31 август. А цените започват от €159 на вечер за двама, със закуска, обяд, вечеря, ползване на СПА зона, вътрешни и външни басейни и др.

Удължаваме лятото на кортовете на Надал в Халкидики, Гърция

И за да е всичко перфектно, нашата тенис почивка Sani Resort Holiday 2022 тази година ще е още по-приятна. Разпределихме двубоите така, че всеки участник да има по една гарантирана среща на ден. Така ще ни остане повече време да се насладим не само на тениса, но и на страхотния комплекс и забавленията, които се предлагат на това райско място.

Точно тук е мястото да се потопиш в атмосферата около Матадора. Можеш да докоснеш една от 14-те му титли от Ролан Гарос и дори личните му маратонки, с които е извоювал не една и две победи. Повярвай ни, струва си.

Сингъл мъже и жени, двойки мъже и смесени – схемата е ясна. Но удоволствието да играеш на тези клей кортове е наистина несравнимо, а ако успееш да грабнеш и купата на тях… Е-е-ех, представи си само…

А за да е радостта от победата още по-пълна, доведи още повече приятели и роднини, с които да споделиш вълненията около двубоите и насладата от живота край брега на морето. При това на място, което заслужава всяка една от петте си звезди, без компромиси.

Тенис лагерът

По време на тенис почивка Sani Resort Holiday 2022 сме организирали и специален тенис лагер за малки и големи, в който могат да се получат базови познания или да се надградят основни умения. Тренировките ще се водят от дългогодишен професионален треньор, обучаващ и професионалисти, и любители.

За участниците в лагера сме подготвили различни занимания като доджбол (нов спорт за България, подобен на народна топка, но с пет топки), функционални и кръгови тренировки, упражнения за разпускане, правилна стойка и релаксация. За всеки участник ще бъде разработена индивидуална програма, а треньорът ще се постарае никой да не скучае.

Морето, комплексът, почивката…

Не е никак случайно, че комплекс Sani Resort е в списъка с 50-те най-добри хотелски комплекса в Европа. Не е никак случайно, че Краля на клея избра именно него, за да го превърне в своя европейска тренировъчна база.

Представи си огромен комплекс, заобиколен от 7 км частни плажове с бял пясък и шумолящи вълни. С луксозни стаи и апартаменти с гледки към Егейско море и Олимп. С вътрешни басейни, СПА зона, екзотични барове и крайбрежни ресторанти с кулинарни изкушения… Можеш за наемеш велосипед или да се запишеш в курс по гмуркане в кристалните води на полуострова. Можеш да разгледаш едни от най-скъпите яхти в марината и дори да наемеш яхта, за да се насладиш докрай на морската шир със семейството и приятелите си. И изобщо можеш да играеш, да почиваш със семейството по разнообразни начини и да се върнеш у дома зареден с хубави емоции и спомени.

Предлагаме ексклузивни цени за ранно записване, но местата за тенис почивка Sani Resort Holiday 2022 са ограничени

Благодарение на нашите партньори от Елит Травел имаме възможността да се настаним в първокласния комплекс Sani Resort на преференциални цени. Настаняването при ранна регистрация започва от €159 на вечер за двама, със закуска, обяд и вечеря, ползване на СПА зона, вътрешни и външни басейни.

Не забравяй, че местата за участие в турнира са ограничени.

Резервирай своето място до 31 август и се възползвай от специалните условия за ранно записване за тенис почивка Sani Resort Holiday 2022.

Ела на тенис почивка в академията на Надал

Създай си вълнуващи преживявания. Очакват те тенис, вкусна храна и почивка.

Weekend Tour ти предоставя преференциални цени за настаняване при ранно записване до 31 август. А цените започват от €159 на вечер за двама, със закуска, обяд, вечеря, ползване на СПА зона, вътрешни и външни басейни и др.