Потегляме към Сани Резорт 2023! Успех на участниците!

Сани Резорт 2023

Ето че най-после дойде дългоочакваният ден и потегляме към кулминацията на сезона – любимата ни тенис почивка в Сани Резорт 2023! Ще се наслаждаваме на топлото слънце над Халкидики, ще разпускаме в луксозния комплекс Sani Resort и ще мерим сили на перфектните кортове на тенис центъра на самия Рафаел Надал.

Още в сряда – изненада

Пристигаме за Сани Резорт 2023 ден по-рано – в сряда, за да се климатизираме и да се подготвим за дългите битки. За добре дошли ще си направим вечерно бяло парти, а междувременно ще направим последна тренировка на кортовете за да се убедим в качествата им. Защото да играеш на кортовете на Матадора е неповторимо преживяване!

Не ни завиждай много, но плажът тук е приказно красив, а времето се очертава почти лятно, нищо, че сме близо до ноември. Домакините ни са повече от гостоприемни. Луксозната обстановка, изобилието от невероятни активности и изключителното обслужване превърнаха Сани Резорт в една от най-любимите ни дестинации. Това е причината групата ни за Гърция да расте с главоломна бързина година след година. 

Виж програмата на турнира

Следи резултатите в реално време на сайта на най-голямата тенис общност за любители – Интерактив тенис

Участниците в Сани Резорт 2023 са…

Нека споделим с теб нещо важно: в списъците с участници в Сани Резорт 2023 са се записали 40 мъже, 6 жени, 16 мъжки и 6 смесени двойки. Тази година групата надхвърля 150 души – играчи, приятели и семейства, които искат да прекарат време заедно, да се състезават, да се подкрепят и да се наслаждават на това великолепно място.

Няма съмнение: тези числа ще превърнат турнира ни в един от най-грандиозните за тази година. Това е най-голямото досега издание на този турнир и отсега предвкусваме колко весело и вълнуващо ще бъде. И има защо – това ще бъде не само краят на сезон 2023 за Weekend Tour, но и краят на юбилейните ни чествания за десетата ни годишнина. Каква година само!

Но ние сме подготвени: приготвили сме подаръци за участниците и сме готови да изпълним следващите 5 вълшебни дни на това приказно място с много смях, спортен хъс и приятни изненади за всички.

Фаворитите ги знаем, но кои ще са победителите?

Форматът на Сани Резорт 2023 ще бъде 2 от 3 сета, с групови квалификации от четвъртък до събота и финални мачове в неделя. 

Фаворитите при мъжете са миналогодишния шампион Ивайло Воденски, шампиона от Санта Марина – Валентин Бонев, Атанас Кръстилов, Константин Станков (помниш, че той стигна до финала през 2022), както и Чавдар Михайлов – Чави. При дамите очакваме най-силна конкуренция в лицата на Силвия Стефанова и Десислава Динева. Силвия Стефанова ще участва и в турнира за смесени двойки заедно с брат си Трифон Стефанов, който идва за купата при смесените двойки. При мъжете очакваме най-много от Атанас Кръстилов в тандем с Ивайло Воденски.

И въпреки големите си очаквания към нашите фаворити, често в Weekend Tour сме виждали страхотни обрати. Така че тръпнем в очакване да проследим всеки един двубой и да видим кои играчи в крайна сметка ще грабнат купите и големите ни награди.

Напомняме: турнирът при мъжете е от категория ITL 500 и победителя в от него ще прибере цели 500 точки за годишното класиране на Интерактив Тенис. Освен това ще получи специална награда от „Елит Травъл“ – туристическата агенция, която е наш незаменим партньор вече толкова години.

Програмата на турнира можеш да видиш тук:

Сингъл мъже

Сингъл жени

Двойки мъже

Двойки микс

Очаквай подробния ни разказ как е минало събитието, кой е победил и кой какви награди е отнесъл. Следващата седмица.

СЛЕДИ РЕЗУЛТАТИТЕ В РЕАЛНО ВРЕМЕ

Всички резултати ще бъдат качени на сайта на най-голямата общност за любителски тенис в България