Запиши се за първия турнир за годината – Interhotel Sandanski Open 2022

Sandanski Open I 2022

Вече е традиция: стартираме сезон 2022 с турнир в Сандански! Ще проведем Interhotel Sandanski Open I 2022 от 25 до 27 март на любимото ни място – Интерхотел Сандански.

Сандански е най-топлият град в България и никак не е случайно, че започваме турнирите от тук. Топли пролетни дни, зеленина навсякъде, много възможности за активности и релакс – прочети нататък какво още да очакваш по време на този дълъг, хубав уикенд.

Време е за ново състезание, тенисисти!

Помниш ли как провеждаме повечето тенис турнири? Настаняваме се и тренираме в петък, играем групови квалификации в събота и се наслаждаваме на финалите в неделя. Турнирите са за сингъл мъже, сингъл жени, двойки мъже и смесени двойки.

Така ще бъде и в Interhotel Sandanski Open I 2022. И ако искаш този път купата да е твоя, крайно време е да наплетеш ракетите, да потренираш за връщане на формата и да си приготвиш видно място за трофея у дома.

Но както винаги в Weekend Tour, да играем тенис далеч не е всичко, което ще правим. Ето какви допълнителни забавления сме приготвили за цялото семейство.

Sandanski Open I 2022

Забавления и спомени за цялото семейство

Безплатна разходка из града и посещение на музеи с екскурзовод

Сандански е град с хилядолетна история. Смята се, че тук е роден водачът на робите Спартак. В Interhotel Sandanski Open I 2022 сме организирали безплатна обиколка с екскурзовод из града и важните музеи, за да можеш да видиш с очите си как са живели местните хора векове преди нас и да се насладиш на красотите, които предлага градът в момента. И да покажем на децата, разбира се.

sandanski interhotel
Безплатен йога курс

Освен наслада за очите и ума, в Interhotel Sandanski Open I 2022 ще има и насладата за душата и тялото. Можеш да участваш в безплатните часове по йога и релаксация с дългогодишния инструктор Нанси Найденова. Заниманията са подходящи за всякаква възраст.

Ако винаги си се чудил дали йога ще ти допадне, тук ще имаш възможността да опиташ, без ангажименти. Ако пък вече си любител на тази активност, ще можеш да я практикуваш на това изключително красиво място.

Ето и какво има да каже на цялото семейство самата Нанси:

„Здравейте, казвам се Нанси Найденова и съм йога преподавател на деца и възрастни от 5 години. Повече от 10 години се занимавам и задълбочено навлизам в практиките и техниките на Хатха, Кундалини и Крия Йогa. Йога е дар за човека, тя е връзката и балансът между тялото, ума и духа, за мен тя е начин на живот. Истинската магия на йога не се намира в изпълнението на специални и сложни асани, а в способността да трансформира живота на онези, които я практикуват с отдаденост и любов.“

yoga Nansi
DJ парти и малки удоволствия

В събота вечер сме организирали страхотно DJ парти – за да се опознаем още по-добре и да се забавляваме още повече заедно. А водата и бирата по време на турнира Interhotel Sandanski Open I 2022 са специален комплимент за нашите приятели.

Специално за децата – кът за игри и урок по тенис

Всички деца, които ще дойдат на Interhotel Sandanski Open I 2022, могат да играят безплатно в страхотния детски център на хотела, както и да получат урок по тенис от професионален инструктор.

СПА процедури

Интерхотел Сандански разполага с прекрасен СПА център, както и с балнео и медикъл център, от които цялото семейство може да се възползва по време на уикенда. Можете да си поръчате масажи, релаксиращи или козметично-възстановителни терапии за лице и тяло, лечебновъзстановителни терапии с различни уреди. Можете и да поплувате в топлите минерални басейни, както и да посетите фитнес залата.

Градският парк

Интерхотел Сандански се намира точно на входа на прекрасния градски парк, в който има много зеленина дори през зимата, езерца, водни колелета, детски площадки. Само с една крачка можете да си направите прекрасна и релаксираща семейна разходка и да осигурите забавление за децата.

И още…

Разбира се, не може да си в Сандански, без да опиташ местното прекрасно вино. Но има и много места, които цялото семейство ще иска да види. В радиус от около 30 км от града са и Мелник, Роженския манастир, Рупите с комплекса „Ванга“, манастирът на Преподобна Стойна, паркът за диви животни „Сандански“, на които можете да се насладите по време на почивката си.

rozhenski manastir

Програма, цени и регистрация

Разгледай подробностите около програмата, преференциалните цени и се регистрай за Interhotel Sandanski Open I 2022.

И не забравяй да харесаш нашата Фейсбук страница, където можеш да следиш новостите и да видиш снимки от всички изминали турнири.