Отваряме сезона с два Мастърс турнира в календар 2024

календар 2024

Тенис почивките от календар 2024 са чудесен начин да съчетаеш любимия спорт със СПА преживяване, докато трупаш точки за класирането на Интерактив Тенис.

Ако си начинаещ играч и искаш да усетиш тръпката от състезания, сред приятелска атмосфера и релакс, то нашите турнири са точно за теб. Можеш да поканиш близки и приятели, за да те подкрепят и то на преференциални цени за настаняване за всички.

Ако пък идваш често на уикенд турнирите, значи с теб имаме достатъчно хубави спомени заедно и остава само да видиш списъка с турнири. Обещаваме, че ще имаш много поводи да се забавляваш активно и да разпуснеш с удоволствие в почивните дни. А от тази година, две от тенис почивките стават регионални Мастърси.

Без повече приказки… виж всички тенис почивки в календар 2024 по-долу.

И двата Мастърс турнира са…

От тази година, пролетният турнир в Созопол и есенният – в Халкидики, стават категория ITL1000! 🥳 А това означава, че ще носят по 1000 точки за победителите и по-голям шанс да се бориш за финалите на Интерактив Тенис през декември, където събираме топ 8 играчите на национално ниво.

Първият Мастърс е от 23-26 май на кортовете на в.с. Санта Марина, в Созопол. Не е случайно, че му казват Българският Монте Карло, а през 2023 г. взе приза за “Най-добър домакин на Weekend Tour”, след гласуване сред общността. Ще играем сингъл и двойки в групи, във формат 2 от 3 къси сета, както и утешителна схема. Побързай, защото записването за Santa Marina Masters 2024 вече е отворено, а ранните цени важат до края на април.

Ела за шест дни в Rafa Nadal Tennis Centre

В края на октомври пък те очакват 6 дни тенис в Халкидики, в Rafa Nadal Tennis Centre. Миналата година имахме рекорден брой участници – цели 52 семейства. Тази година Sani Resort Masters 2024 е във формат сингъл и двойки в групи по 4, за да ти подсигурим достатъчно игра на корта. Ако търсиш незабравимо тенис преживяване, страхотен плаж и уникални гледки, възползвай се от ранните цени до 30 април. Местата са ограничени!

Какво още да очакваш в календар 2024?

И тази година сме организирали тематичен уикенд в комплекс Uva Nestum Wine & SPA край Гоце Делчев. Освен много тенис, ще има и много винени преживявания. Тази почивка е за всеки, които обича да пие на големи глътки от удоволствията в живота. Нашата гурме тенис почивка – Uva Nestum Open 2024 – е отворена за регистрация и очаква първите си любители на тенис.

А както казва Радослав Райков, най-активният играч на Weekend Tour за 2023 г.: „По време на турнира срещнах приятелска атмосфера. А спокойствието и уюта в Uva Nestum, плюс добрата храна са неизменна част от преживяването.“ Няма какво повече да добавим и те чакаме на кортовете в Гоце Делчев!

Планирай лятото още от сега!

В разгара на лятото ще се разхладим в СПА бижуто в центъра на България – петзвездният комплекс Kings’ Valley Medical & Spa, Овощник. Сред красотата на Розовата долина ще се насладим отново на луксозни стаи, 6 басейна, уелнес център… и на много тенис и смях с приятели, разбира се. Kings’ Valley Open 2024 ще се проведе от 5-7 юли, а ранното записване вече е отворено.

А в края на учебната година, ти даваме една прекрасна възможност да съчетаеш удоволствието от играта на корта със семейна почивка в уютната обстановка на “Green Life Beach Resort”, Созопол.

И последно…

Напомняме ти, че за всички събития ще имаш възможност да се запишеш на по-ниска цена, както за участието в турнира, така и за настаняването. Заедно с това отново ще можеш да платиш както е най-удобно за теб – в брой, с карта или по банков път. След като се регистрираш за тенис почивка, ще получиш информация за вариантите за плащане по имейл.

Звучи прекрасно, нали? Разгледай всички тенис почивки от календар 2024 г. по-долу.

Официални партньори

vimax logo
bosch logo
elite travel
profirms-logo
generali logo