Мастърс в Созопол – ела на тенис почивка през май

Мастърс в Созопол

Любимият ни 4-звезден „Санта Марина Холидей“, приказният шепот на морето, приятелите и любимият ни спорт – тази комбинация винаги ни кара да броим дните до датата на събитието. Този път обаче вдигаме нивото: планирали сме това да бъде не просто първата голяма тенис почивка за сезона, а и първият Мастърс.

Какво ще се случи в нашия Мастърс в Созопол, кои дати да запомниш и как да използваш страхотните намаления за участие и настаняване – прочети нататък.

Първият Мастърс в Созопол ще бъде…

…цели 4 дни! Запазили сме датите между 23 и 26 май, за да имаме повече време за турнира, забавленията и семейството. Запази ги и ти в личния си календар, а дотогава потренирай здраво, за да имаш шанс срещу сериозната конкуренция. Важно е: ако спечелиш първия Мастърс в Созопол, ще се издигнеш в националната ранглиста на Интерактив тенис с цели 1000 точки, защото турнирът е от категория ITL1000. Това е сериозен залог, нали?

Но това е само половината от радостта на победителя. Носителят на купата ще грабне и специалната награда на нашите домакини: уикенд за двама в СПА ризорт „Св. Иван Рилски“ в Банско. Така че няма място за колебание.

Можеш да избереш между сингъл мъже, сингъл жени, двойки мъже и смесени двойки. Ако искаш да играеш в двойки, но нямаш партньор, не се тревожи – може да откриеш такъв на място сред новите си тенис приятели. Такива нови комбини са печелили турнирите ни, дори когато в тях са влизали напълно непознати дотогава участници. И това е част от магията на турнирите на Weekend Tour.

И последно за нашия Мастърс в Созопол: ще играем 2 от 3 къси сета в групова фаза, а 1 сет до 6 – в основната схема и в любимия ни утешителен турнир, който правим винаги, за да можем да се насладим на страхотните кортове и тръпката на играта още и още, и още.

А междувременно…

Нито един турнир на Weekend Tour не би бил толкова хубав, ако нашите семейства не бяха с нас. Присъствието на любимите хора е причината победите да бъдат още по-сладки, а загубите – не толкова трагични. А времето, което прекарваме в Santa Marina Holiday, е винаги страхотно! Ако не знаеш защо, ще ти разкажем.

Първо спираме на брега на морето. После, настаняваме се в луксозна стая, в която всеки детайл е изпипано стилен и функционален. Хапваме със стари приятели в някой от страхотните ресторанти с кухня по наш избор. После пускаме децата в детския център или парка, а ние се отпускаме блажено в сауната или под ръцете на професионалистите в СПА центъра.

Ходим на фитнес, басейн или плаж – под носа ни е. Разхождаме се из красивия Созопол, отскачаме до местни забележителности или просто си бърборим с приятели. Но най-важното е, че междувременно играем по две тенис срещи всеки ден, подкрепяме приятелите си, а понякога дори играем срещу тях, като истински професионалисти. И си почиваме качествено. Дни наред.

Ранното записване не е за изпускане

Вече сме отворили регистрацията за нашия Мастърс в Созопол. Можеш да се запишеш за участие на преференциална цена до 23 април. Но не чакай последния срок, защото ще изпуснеш ранното настаняване!

Ако се регистрираш до 29 февруари, ще можеш не само да играеш, но и да почиваш с любимите си хора на много по-ниска цена. Повтаряме: до 29 февруари! Настаняването за участниците, семействата и приятелите на Weekend Tour винаги е при специални условия, но офертата за ранното настаняване този път наистина ще ти хареса и никак не е за изпускане.