Interhotel Sandanski Open – идва нашият първи тенис турнир Сандански 2023

турнир в Гоце Делчев 2022

Вече знаеш, че тази година е десета юбилейна година за нашите срещи в Weekend Tour. И макар че имаме много изненади за теб, решихме да спазим традицията и да стартираме сезона с Interhotel Sandanski Open I 2023. Нашият тенис турнир Сандански 2023 е в най-слънчевия град в България, защото искаме цяла година да ни върви по слънце и усмивки. Прочети нататък какво ще правим, как ще играем и как ще се забавляваме само след месец. И не спирай – накрая ще научиш как да направиш ранно записване с отстъпка.

Очаква ни много, много тенис

31 март – 2 април; петък, събота и неделя – това са трите дни на нашия уикенд тенис турнир в Сандански 2023. Точно както предполагаш, в петък ще се настаним в Interhotel Sandanski, ще потренираме и ще теглим жребия за срещите в турнира.

Една от изненадите ни тази година е, че променихме формата, за да имаме повече време за игра, но и за забавления. Квалификациите ще бъдат в групи от трима участници, като третият мач ще играем във втория ден на турнира. Всеки път ще организираме и утешителен турнир за отпадналите от квалификациите.

Обещаваме ти, че ще бъде далеч по-приятно – ще играеш по два мача и в двата дни, но те ще бъдат по-дълги. Така ще прекараш повече време на корта, но и ще ти остане повече време за забавления със семейството и приятелите. Защото ще дойдеш на тенис турнир Сандански 2023 с тях, нали?

Какво ще ти предложи Interhotel Sandanski

Познаваме този страхотен хотел от години и точно затова идваме тук всяка година. Обожаваме топлите минерални басейни и винаги си носим бански (не забравяй и ти своите). Похапваме в страхотните ресторанти в комплекса, а в почивките между мачовете се изтягаме блажено в балнео центъра или се наслаждаваме на страхотните СПА процедури, с които гоним зимата от телата си. Не забравяй да вземеш и децата, за да потичат на воля в градините на комплекса, да поиграят в къта за игри и да се научат от теб как трябва да се борят за победата, докато те гледат на корта на тенис турнир Сандански 2023.

Разбира се, прекрасният Сандански също ни очаква със своето слънчево време, спокойствие, прекрасни паркове и спомени от вековната си история. Съвсем наблизо са и Мелник, Рупите, Роженския манастир, които можем да посещаваме хиляди пъти, без да ни омръзнат.

За да се насладят докрай на почивката си, много от нашите приятели остават да нощуват в хотела и в неделя вечер. Ако го направиш и ти, ще се изненадаш от приятната цена за настаняване.

Регистрирай се за участие в тенис турнир Сандански 2023 

Записването за Interhotel Sandanski Open I 2023 вече тече, а ранното записване с по-ниска такса за участие приключва на 28 февруари.

Регистрирай се тук, преди да си пропуснал срока.

Регистрирай се за турнира

Запази си място, а ние ще се погрижим за останалото.