Започна записването за турнира Green Life Tennis CUP в Созопол

green-life-tennis-cup

През този сезон Любителска тенис верига Weekend Тour предлага едно ново преживяване на всички почитатели на атрактивния спорт. Наред с традиционните уикенд турнири за тенис любители, следващият от които е на 16 и 17 май – Santa Marina OPEN, за пръв път организаторите ще проведат и състезание, което ще продължи цяла седмица. Участниците ще имат прекрасната възможност да съчетаят удоволствието от играта на корта със семейна ваканция в уютната обстановка на „Грийн Лайф Бийч Ризорт“, намиращ се в местността Каваците, край Созопол.

Наградният фонд на “Green Life Tennis Cup”, който ще се състои от 15 до 21 юни, е на стойност над 2 000 лева, в които има ваучери за две 5-дневни почивки в „Грийн Лаиф Ски и Спа Банско“, огромни купи, комплект медали и други предметни награди също очакват своите притежатели.

Освен от атрактивните награди, желаещите да се включат могат да се възползват и от прекрасните условия, които „Грийн Лайф Бийч Резорт“ предлага за почивка. Освен това домакините са се погрижили да осигурят най-добрите пакетни цени за участниците и техните гости. По време на тенис турнира на разположение на гостите ще бъдат футболното игрище, волейболно игрище и фитнеса в комплекса.

Програмата за мачовете ще бъда публикувана седмица по-рано, като участниците ще бъдат разделени в групи. Това ще им гарантира по един мач на ден. Форматът на мачовете ще бъде 2 от 3 тайбрек-сета, като решителната част ще бъде шампионски тайбрек до 10 точки. На всички участници ще бъдат осигурени безплатни тениски от Babolat и застраховки от Застраховам.ком, като медиен партньор на турнира е Sportal.bg.

Организаторите са се погрижили да има и резултати на живо, които ще могат да се следят на нашия сайт.

За повече информация и записвания за турнира може да намерите ТУК.

green-life-tennis-cup