Идва време за традиционния есенен тенис турнир Сандански 2023

есенен тенис турнир Сандански 2023

Хващаме последните слънчеви дни у нас и се втурваме към любимо наше място – Interhotel Sandanski. Знаеш, че това е от най-хубавите ни дестинации и през всички 10 години заедно посещаваме ежегодно този страхотен комплекс, за да ни зареди със слънце в началото и в края на сезона. Така че не изневеряваме на традицията си и отиваме отново за обичайния, десети поред есенен тенис турнир Сандански 2023. Този път е още по-специален!

Любимият Сандански – за десета поредна есен

Ако си идвал с нас на това приказно място, знаеш, че Интерхотел Сандански е едно от бижутата на Weekend Tour. Ако не си идвал, какво чакаш още? Спокойствието на града, красотата на природата наоколо, прекрасното обслужване, СПА процедурите, топлият басейн, минералната вода, въздухът, на който не можеш да се надишаш – има толкова много неща, които обожаваме тук. И искаме да ги споделим с теб.

Обичаме града и заради топлите дни в ранната пролет и късната есен, които ни помагат да направим тенис сезона още по-дълъг. Обожаваме Интерхотел Сандаски заради приятната приятелска атмосфера, но и заради страхотните тенис турнири, които правим тук по традиция. А какъв ще бъде нашият десети по ред есенен тенис турнир Сандански 2023? Ето.

Запази си място още сега!

Включи се още сега и запази своето място. Очакват те тенис, вкусна храна и почивка.

Есенен тенис турнир Сандански 2023 ще бъде…

Очаквай типичните за тази година правила, съчетани с традиционната луда надпревара за купите и весели купони край басейна.

Форматите на турнира ще бъдат сингъл мъже, жени, двойки мъже и смесени двойки, така че след като се запишеш за сингъл, намери си партньор и за двойките, за да играеш още повече през тази година.

Мачовете ще започнат в групи, като срещите си играят два от три сета. Ще имаш мачове всеки ден, но не чак толкова много, че да ти попречат да се забавляваш сприятелите и да споделиш време със семейството си. Така че не забравяй да вземеш и тях.

И накрая: ако спечелиш купата, печелиш и 250 точки за годишното класиране в Интерактив Тенис, тъй като този есенен тенис турнир Сандански 2023 е от категория ITL 250.

Ще има и още награди и изненади – все пак, това ще бъде нашият юбилеен десети есенен тенис турнир Сандански 2023!

Ранно записване за INTERHOTEL SANDANSKI OPEN II 2023

Напомняме ти: ако искаш да се възползваш от по-ниска такса за участие, можеш да го направиш до 6 септември. Ако платиш таксата си за участие в турнира до тази дата, тя ще е само 100 лв., след това си връща обичайната цена от 140 лв.

А турнирът ще проведем от 6 до 8 октомври, можеш да си отбележиш тези дати в календара още отсега.

Освен това, нашите домакини са така добри и този път да предложат преференциални цени за настаняване специално за участниците на Weekend Tour. Няма да ги намериш другаде, така че доведи всичките си любими хора за едно последно тенис състезаниe на българска земя за тази година.

А после… после отиваме в Гърция, на кортовете на Рафа Надал, нали помниш?

Регистрирай се за турнира

Запази си място, а ние ще се погрижим за останалото.