Саркис Харалампиев и Стефка Бончева са шампионите в Uva Nestum Open II

-uva-nestum-open-ii

Саркис Харалампиев и Стефка Бочева спечелиха купите на сингъл в Uva Nestum Open II.

Надпреварата се проведе в бутиковия комплекс Uva Nestum Wine & SPA до Гоце Делчев и беше съпроводена с дегустация на вино и отлично настроение.

Саркис Харалампиев влезе в Интерактив тенис преди по-малко от месец, но е жаден за победи и използва всяка възможност да играе на турнири. След като се включи в квалификациите на Sofia Masters 1000 той демонстрира отлична форма и в Ува Нестум.

В групите Саркис даде на тримата си съперника едва два гейма. В елиминациите той беше неудържим и победи Христо Тодоров с 6:0 и опитния Николай Кечев с 6:4. Във финала Саркис се изправи срещу един от най-трудните съперници във веригата ни – Веселин Димитров, но отново показа отлична техника и желязна психика и взе победата с 6:4.

Това е първата титла на сингъл на Саркис, а показаното на корта ни кара да мислим, че няма да е последната.

При дамите Стефка Бончева запази шампионския си устрем и стигна до титлата след пет поредни победи. В решаващия за купата мач тя излезе срещу Милена Баева, показа истинска класа на корта и триумфира с 6:2.

На двойки мъже Саркиз Харалампиев и Живко Генов извоюваха първото място след победа в мача за титлата над Веселин Димитров и Николай Йорданов.

На смесени двойки шампиони са Галин Ников и Стефка Бончева, записали 6:2 в решаващата среща с Румен и Милена Баеви.

Всички финалисти получиха ваучери за почивка в Uva Nestum Wine & SPA, а Христо Тодоров и Галин Ников бяха късметлиите в томболата за СПА процедури.

Победителите си тръгнаха с червено вино от бутиковата изба на домакините, а всички участници получиха награди от MelliGEL. Двамата финалисти при мъжете взеха и Борн Препарати от Германия.

Участниците в турнира и близките им отново се насладиха на луксозната атмосфера в Uva Nestum Wine & SPA, като опитаха изкушенията на гурме кухнята на комплекса и вината на изба Ува Нестум. Алкохолът не попречи на спортната форма на играчите, а повдигна духа на всички и направи изживяването до Гоце Делчев незабравимо.

В края на ваканцията ни в Халкидики благодарихме на нашите партньори Елит Травел, без които това пътуване нямаше да се осъществи. Те осигуриха и големите награди: тениски и аксесоари от магазина на Рафаел Надал Академи.

Всички участници дегустираха енергийните гелчета MelliGel, а от БОРН – препарати от Германия раздадоха награди на всички и ваучери за отстъпки.

Финалистите получиха и по една бутилка вино специална селекция от винарска изба Тиквеш.

Така четирите незабравими дни в Sani Resort приключиха, а всички си пожелахме следващата година отново да се срещнем тук и да изживеем приключението Sani Resort.