Тенис, вино, творчески работилници – време е за Uva Nestum Open 2022

Uva Nestum Open II 2022

Любимият ни хотел Uva Nestum Wine&SPA отново ни очаква в Гоце Делчев – това магично място на ръба на Пирин, където виното, слънцето и планината винаги обещават страхотен Tennis & Wine уикенд. Но в Uva Nestum Open I 2022 със сигурност ще си изкараме още по-добре.

В Weekend Tour сме се погрижили да приготвим повече и по-разнообразни забавления за цялото семейство. Защото искаме да прекараме още една релаксираща и забавна почивка заедно. Ето какво да очакваш в дните между 15 до 17 април.

Тенис турнирът Uva Nestum Open I 2022? Приготви се, оспорван е!

Във формата на тенис турнира Uva Nestum Open I 2022 няма изненади, а и няма нужда от тях. Освен ако този път не спечелиш ти, защото си станал още по-добър!

В петък можеш да се настаниш и да потренираш на корта с нови приятели. В събота играем групови квалификации, а в неделя са елиминациите, финалите и раздаването на купите. Както обикновено, играем сингъл мъже, сингъл жени, двойки мъже и смесени двойки.

Със сигурност семейството ти ще бъде най-отдадената ти публика, докато си на корта, но през останалото време има още много, много неща за правене. Ето ги и тях.

httpsuva-nestum-open-i-2022

Забавления и спомени за цялото семейство

Рисуване с вино – безплатно…

Да рисуваш, да пиеш вино, да рисуваш и да пиеш или направо да рисуваш с вино – всъщност всичките са еднакво приятни. Освен наслада за тялото от турнира Uva Nestum Open 2022, сме ти приготвили и малко насладата за душата – час по рисуване с вино, воден от професионалист. Ще имаш възможността да научиш нещо ново, както и да отнесеш у дома своето произведение на изкуството – за спомен и красота.

sandanski interhotel
…или безплатна дегустация на три вида вина от изба Uva Nestum Wine & SPA

Нашите домакини от хотел Uva Nestum Wine & SPA имат собствена винарска изба, в която произвеждат невероятни бутикови вина. Ако предпочиташ да пиеш вино, вместо да рисуваш с него, може да участваш в дегустация на три от техните божествени напитки по всички правила на това изкуство и да се насладиш на страхотните нови вкусове.

Всеки участник има право на една от двете активности, като може да я предостави на друг член от семейството си.

yoga Nansi
Безплатна детска анимация с тематични работилници за малките творци

Разбира се, че можеш да доведеш децата. Дори е препоръчително! Те ще могат да се забавляват с тематичните креативни работилнички, в които аниматорите ще ги научат на нови и полезни умения. А ти можеш да наблюдаваш всичко, което се случва в детския кът, от телевизора в стаята си.

yoga Nansi
Джаги, билярд и тенис на маса – без такси

Както винаги, Weekend Tour има специален приятелски реверанс към теб: два жетона за джаги и билярд, както и тенис на маса. Така че ще има с какво да се забавляваш заедно с цялото семейство, когато не се бориш за купата Uva Nestum Open 2022.

И още, и още…

Разбира се, Uva Nestum Wine & SPA има какво още да ти предложи! СПА комплексът е наистина страхотен и предлага луксозни възможности за релакс. Само не пропускай да резервираш процедурите, които искаш, още при настаняването, защото часовете бързо се изчерпват.

В околностите на Гоце Делчев семейството може да се наслади и на приятни бързи екскурзии до водопад Делчево, Попови ливади, останките от римски град Никополис ад Нестум, архитектурно-историческите резервати Ковачевица и Долен др.

А през април в местността Момина клисура се провежда и рафтинг – още едно преживяване, което не е за изпускане.

Програма, цени и регистрация

Виж всички подробности по програмата, преференциалните цени и регистрацията за Uva Nestum Open I 2022. Разбира се, можеш да заявиш нощувка и за неделя вечер. Така ще се насладиш докрай на почивката и времето със семейството, без да бързаш за никъде.