Тенис турнир в Гоце Делчев 2022 – какво ни чака в Uva Nestum

турнир в Гоце Делчев 2022

Лятото си отиде, а есента скоро ще отстъпи пред зимата. Така че е време за последния ни тенис турнир за тази година. По традиция оставяме за накрая луксозният комплекс Uva Nestum Wine&SPA, който и тази година ще ни приюти и ще ни гарантира топли спомени за студената зима. Така че си запази датите 11-13 ноември, за да завършим подобаващо сезона. А какво ни очаква по време на последния тенис турнир в Гоце Делчев 2022? Прочети нататък.

Очаква ни дълъг, дълъг турнир в Гоце Делчев 2022

Форматът на състезанието ще бъде 2 от 3 сета – това е нашият начин да удължим насладата от тениса възможно най-много. Така че тренирай здраво, вземи си най-удобните маратонки и късметлийската ракета, за да си готов да издържиш чак до финала и да грабнеш купата!

В петък ще имаме време да пробваме кортовете и да направим последни тренировки. В събота ще играем квалификациите, а в неделя ще бъде вълнуващо – ще играем финали. Сингъл мъже, жени и двойки – отново ще имаш всички възможности да грабнеш някоя от купите на втория ни турнир в Гоце Делчев 2022.

Не забравяй да доведеш най-верните си фенове, за да те подкрепят от трибуните. А когато не играеш, има още какво да правите заедно…

Лукс, лукс и още малко лукс

Ако не си посещавал комплекс „Ува Нестум“, значи е крайно време да дойдеш да го видиш… и усетиш. Това е бутиков хотел със собствено стопанство, където се произвеждат храната и виното за трапезата на ресторанта. Ще се насладим на изискана обстановка и страхотно обслужване. Имаме възможност още да играем на джаги, билярд, тенис на маса, мини голф. Ще се разхождаме в прекрасната градина или ще се наслаждаваме на гледките към величествения Пирин от терасите. Ще се отпуснем подобаващо в луксозния СПА комплекс. Напомняме ти, че е добре да заявиш желаните СПА процедури още при пристигането си, защото часовете свършват за нула време.

Гурме храна и бутиково вино…

През целия уикенд на нашия турнир в Гоце Делчев 2022 ще се наслаждаваме на апетитни гурме ястия с позабравения вкус на домашно отгледани продукти. Ще дегустираме и бутикови вина от изба „Ува Нестум“ на специално организирана дегустация.

За любителите на арт заниманията сме приготвили и още едно великолепно занимание: час по рисуване с вино, водено от специалист. Ако участваш в класа, ще отнесеш получената картина у дома, за спомен и украса.

Разбира се, можеш да се поразходиш из околностите на Гоце Делчев и да видиш невероятни места като останките от римския град Никополис Ад Нестум, архитектурно-историческите резервати Ковачевица и Долен или красивия водопад Делчево. Така че не се колебай, удоволствията през ноември са гарантирани.

Регистрирай се

Можеш да разгледаш всички подробности за настаняване, цени и приятни активности на страницата на събитието. Регистрацията за този турнир в Гоце Делчев 2022 е отворена, а записалите се играчи са над 10. Ела да премериш сили с тях.

Запиши се за тенис уикенда в Гоце Делчев