Тенис в Санта Марина 2023 – време е за регистрация

турнир в Гоце Делчев 2022

Време е да планираш любимата морска дестинация за тенис в Санта Марина 2023 – ще бъдем в Созопол от 26 до 28 май за един от най-страхотните традиционни турнири на Weekend Tour. И ако все още нямаш спечелена купа, имаш още малко време да потренираш и да обереш овациите и наградите.

Осигурили сме ранна регистрация и настаняване с отстъпки, прочети до края, за да не пропуснеш сроковете.

Тенис в Санта Марина 2023 – награди и точки

Всичко е лесно: играем сингъл, смесени и мъжки двойки във формат 2 от 3 къси сета; печелиш квалификациите, влизаш във финалите и отвоюваш голямата награда. А наградите за победителите са осигурени от нашите домакини от Санта Марина и не са никак малки – почивка в Св. Иван Рилски – Банско.

Освен това, победителя при мъжете ще спечели 250 точки за класирането на Интерактив Тенис, което ще го доближи до ITL Finals 2023. Разбира се, всичко това съчетаваме с много забавления със семейството и приятелите край брега на морето, в страхотен комплекс.

Запази си място още сега!

Включи се още сега и запази своето място. Очакват те тенис, вкусна храна и почивка.

Удоволствието да сме заедно на тенис в Санта Марина 2023

Ще прекараме доста време край кортовете, естествено, но това не е всичко, което ще правим в тези 3 дни. Все пак сме буквално на брега на морето! Съчетаваме тениса с перфектно настаняване в луксозни стаи и апартаменти, добавяме 5 зони с басейни, уелнес и фитнес, ресторанти и барове, детски площадки, паркове и още, и още. Поръсваме щедро с приятели и любими хора и получаваме омагьосващата смесица, която всяка година ни връща отново и отново в Санта Марина. И всеки път създаваме страхотни спомени заедно.

А ако имаш нужда от нещо специално, заедно с участието си в Santa Marina Open 2023 резервирай луксозна стая в един от малкото смарт хотели в България. Очакваме те на корта! А цените са повече от преференциални.

Направи ранна регистрация и резервация до…

Различни неща са, разбира се.

Ако си решил да резервираш настаняване за теб и твоето семейството и приятели, то домакините са ти подготвили преференциални цени, каквито не можеш да намериш извън турнира по тенис в Санта Марина 2023.

26 април е крайната дата на ранното записване за участие – от 100 лв., след това таксата се вдига на 140 лв.! Предложението е валидно само за резервиралите настаняване през нашия сайт. След това цените стават редовни.

Малка тайна: можеш още от сега да се регистрираш с намаление за второто издание на тенис почивката в Санта Марина 2023, който ще проведем през септември.

Не губи време, запиши се сега и използвай страхотните цени.

Регистрирай се за турнира

Запази си място, а ние ще се погрижим за останалото.