Тенис турнир Сандански 2022 – още малко слънце в най-топлия град

Тенис турнир Сандански 2022

В отговор на всички въпроси, които получихме в последните седмици: да, ще ходим, разбира се! За девета поредна година ще играем тенис в любимия ни Сандански, за да уловим последните слънчеви дни на годината в най-топлия град в България. Ще играем и ще печелим, ще релаксираме и ще се смеем, ще създадем нови приятелства и ще се порадваме на старите и ще се забавляваме, както винаги. Ако искаш да узнаеш всичко за нашия тенис турнир Сандански 2022, чети до края.

Ще научиш и за преференциалните ни цени тук.

Турнирът – вълнуващ, както обикновено

Готов ли си за сингъл мъже? Готова ли си за сингъл жени? Ще има и двойки, разбира се. Ще играем сингъл и двойки в групи. Както обикновено, за тенис турнир Сандански 2022 пристигаме в петък, играем групите в събота и финалите в неделя. И накрая с удоволствие раздаваме купите и подаръците.

Дните са 7-9 октомври, а записването вече е отворено. Така че имаш още малко време да потренираш и да поканиш най-върлите си фенове да те подкрепят от трибуните.

Хотел, релакс и усмивки

Много слънце, чист въздух, спокойствие, приятели и семейство – ето затова обичаме нашите уикенди в Сандански. Интерхотел Сандански има и минерален басейн, разбира се, дори цели три. Има и няколко ресторанта, СПА и балнео център, за да може да разпуснем подобаващо между сетовете, а и да осигурим наслада за цялото семейство.

Важното е, че специално за участниците в тенис турнир Сандански 2022 нашите домакини имат приятна изненада: преференциални цени за настаняване от 195 лв. на човек, в двойна стая, с включена закуска. Така че побързай да се запишеш за Interhotel Sandanski Open II 2022 още сега, преди местата да са свършили.

И няколко приятни активности между сетовете…

Не пропускай да доведеш и децата, за да тичат на воля в къта за игри и да следят с блеснали очи играта ти като твои най-верни фенове. Специално за тях сме приготвили още една приятна изненада: открит урок по тенис, в който да изпитат тръпката на любимата ни игра и да научат някои важни трикове.

Организирали сме семейна разходка из Сандански с гид, който ще ни покаже всички забележителни места в този древен град и ще ни разкаже историите от миналото му.

През останалото време можеш да правиш купища приятни неща – да релаксираш в хотела, да се смееш с приятели  навън, да се разхождаш в приятния градски парк, който започва от хотела. Можеш и да посетиш и разгледаш Мелник, Роженския манастир, Рупите, манастира на Преподобна Стойна, които са на не повече от половин час път с автомобил.

Цени, регистрация и подробности за тенис турнир Сандански 2022

Може да прочетеш всички подробности за тенис турнира в Сандански тук.

И не забравяй да запазиш мястото си навреме. Обещаваме, че ще си изкараме страхотно… както винаги

Ела на тенис уикенд в Сандански