Време е за традиционната тенис почивка в Хисаря 2023. Идваш ли?

тенис почивка в Хисаря 2023

Правим Weekend Tour заедно вече 10 години и през цялото време SPA Hotel Hissar е една от любимите ни дестинации. Идва времето за десетата ни традиционна тенис почивка в Хисаря 2023. Нещо повече: тук ще празнуваме десетия си рожден ден, което означава подаръци за всички!

И ако никога не си идвал с нас в Хисаря, време е да го направиш. Ето защо.

Тенис почивка в Хисаря 2023 – кога, кой и как

Посещаваме слънчевия град по едно и също време – когато не е нито прекалено горещо, нито прекалено студено за тенис и разходки. Нашата тенис почивка в Хисаря 2023 се пада в уикенда между 30 юни до 2 юли.

Играта ти е позната, имаме формати мъже, жени, двойки. Квалификациите в събота ще са във формат 2 къси сета с трети сет тайбрек до 10. На елиминациите в неделя ще играем тайбрек сет до 6. Организираме и утешителен турнир, така че всеки участник ще играе поне по три срещи.

В Хисаря по традиция се събират силни участници, така че и тази година очакваме оспорвани двубои и неочаквани обрати по пътя към купата. Нещо повече, победителят ще отнесе 250 точки за националното класиране на Интерактив тенис, тъй като турнирът е от категория WT250. А останалите участници и зрители ще изпитат насладата от добрия тенис, съчетан с приятелски усмивки, разговори и…

Запази си място още сега!

Включи се още сега и запази своето място. Очакват те тенис, вкусна храна и почивка.

Какво предлага комплексът

SPA Hotel Hissar е сред любимите ни места за почивка по много причини. Първо, басейнът е минерален и само на десетина метра от кортовете, така че можем да ръкопляскаме на победителите, докато седим на шезлонгите с коктейл в ръка. Второ, луксозният СПА център с лечебна минерална вода е точното място за поемане на глътка въздух, преди да се гмурнем в истинското лято.

На наше разположение са и 22 минерални извора в града, страхотни барове и ресторанти, фитнес зала, детски център, билярд и тенис на маса, боулинг зала, велосипеди под наем… както и всичките ни приятели, с които да ги споделяме.

И не на последно място, домакините ни предлагат преференциални цени за настаняване за нашите участници и семействата им по време на турнира.

Нашата тенис почивка в Хисаря 2023 изглежда изключително обещаваща, нали?

Забавленията наоколо

Хисаря е пълна с исторически забележителности. Когато излезем от комплекса, попадаме на римски сгради, строени преди хилядолетия; минаваме под древната порта с Камилите; разглеждаме древните римски казарми, термите и амфитеатъра, разхождаме се в уютният парк с красивата колонада над минералния извор Момина вода.

Съвсем наблизо са и Карлово и Сопот, където са къщите на Иван Вазов и Васил Левски, сопотския лифт с чудесните гледки, Царската къща на Кобургготите в Баня и още куп интересни места, които можем да посетим по време на нашата тенис почивка в Хисаря 2023.

Така че използвай специалните цени за Weekend Tour и резервирай места за цялото семейство още сега.

Регистрирай се за турнира

Запази си място, а ние ще се погрижим за останалото.