Тенис почивка Santa Marina Holiday 2022 – турнир и тенис лагер за деца

тенис почивка SANTA MARINA HOLIDAY 2022

Идва време за любимата ни пролетно-морска среща – тенис почивка Santa Marina Holiday 2022. Това са онези пет почивни дни от 20 до 24 май, в които морето ще е топло и близо, без да е претъпкано, а тенисът ще е оспорван и зрелищен, без да има липса на публика. Питаш за почивката? Що се отнася до нея, имаме с какво да те изкушим, както винаги.

Най-изкусителният корт в България – българският Монте Карло

Най-хубавата част от този турнир е мястото: няма друго такова в България. Точно като в Монте Карло, кортът на ваканционно селище „Санта Марина“ има страхотен изглед към морето и да играеш или ръкопляскаш на фона на вълните е невероятно преживяване.

В тенис почивка Santa Marina Holiday 2022 ще играем сингъл мъже и жени, двойки мъже и смесени. Започваме тренировките в петък, а после цели три дни ще можем да се наслаждаваме на дълги, оспорвани мачове.

А в останалото време можеш да правиш какво ли не: да се подготвяш, за да си сред участниците в следващия ни турнир или да се забавляваш по всевъзможни начини. Защото сме приготвили… виж какво.

Тенис лагер за деца и възрастни

Една от най-важните активности по време на тенис почивка Santa Marina Holiday 2022 е специалният тенис лагер. В него могат да се включват както деца, така и начинаещи възрастни. Групите са малки, треньорите – професионални, а тренировките ще се провеждат през трите пълни дни по време на почивката. Ще бъдат двуразови, два пъти по един час дневно.

Лагерът Mini Tennis е специално за малчугани между 4 и 10 години. За тях тренировките са под формата на игри и забавни упражнения. В групите всяко дете ще получи индивидуално внимание. Малките тенисисти ще се научат на основните техники на разиграване на топката, ще участват в свой собствен мини турнир и ще получат награди, които да ги насърчат да продължат обучението си и след почивката. Първият урок е безплатен!

Тенис лагерът Tennis Xpress е за начинаещи юноши (възраст 16+) и възрастни. Програмата е специално разработена така, че да осигури базови познания и техники. Ако ти е омръзнало да ръкопляскаш, сега е времето да направиш първата крачка към участие в нашите турнири. Но едно е сигурно: щом веднъж хванеш ракетата, вкусът ти и разбирането ти към играта ще се променят и удоволствието от тениса ще бъде още по-пълно, дори когато си в публиката.

Накрая на лагера всеки участник ще получи сертификат за преминатия курс, който може с гордост да окачи у дома, в очакване на първата си купа.

Тенис почивка Santa Marina Holiday 2022 – както винаги, много повече

Турнир на ITF

През май се провежда европейски турнир на ITF за юноши до 18 години. През първия ден на нашата тенис почивка Santa Marina Holiday 2022 ще се играят полуфиналите, а на 21 май ще бъдат финалите. Като гости на комплекса ще можем да наблюдаваме безплатно играта на младите европейски спортисти.

Йога с Нанси

По време на семейната ни почивка можеш да редуваш няколко забавления и едно от тях са часовете по йога с Нанси. Тя прави часовете подходящи за деца и за възрастни, за начинаещи и напреднали, така че можеш да си доставиш това удоволствие без никакви колебания.

Yoga Nancy

Настаняване в смарт хотел

Една от страхотните новости, които ни предлагат за тенис почивка нашите домакини, е четиризвездният смарт хотел Viva Mare Beach. Това е модерно и приятно преживяване от съвсем друга класа. В тези стаи и апартаменти ще разполагаш с:

  • биометрична ключалка с възможност за отключване на стаята с пръстов отпечатък или карта;
  • умно управление на осветлението;
  • климатична система с индивидуално регулиране;
  • автоматични завеси;
  • високоскоростен Wi-Fi;
  • електронен знак „Не безпокойте“/“Моля почистете“;
  • баня с подово отопление.

Не пропускай да резервираш смарт стая или студио за тенис почивка Santa Marina Holiday 2022.

За нас, разбира се, ще е отворен и четиризвездният Santa Marina Village, който вече познаваме и обичаме.

Ще имаме на разположение няколко плувни и детски басейна, тематични ресторанти, детски кът, супермаркети, 2 уелнес центъра, игрище за футбол и др.

Разходки в околностите

Освен да се наслаждаваш на слънцето, морския бриз и шума на вълните, можеш и да организираш лека семейна разходка в околностите. За целта на ваше разположение е вътрешен хотелски транспорт до Созопол, Смокиня, Каваци.

В самото ваканционно селище Santa Marina Village можете заедно да се разходите из дендрологичен парк „Санта Марина“. Тук са събрани над 330 растителни вида от цял свят, за които ще научите много от указателните табели. Разгледайте и Южната крепостна стена в Созопол и реставрираната Стражева кула, която развихря въображението на децата. Можете да посетите средновековния манастир на нос Скамний, храмът на Деметра и Персефона, остров Свети Петър, музея, амфитеатъра… А само на няколко километра са и замъкът в Равадиново, обърната къща в Черноморец, страхотният Бегликташ.

Не пропускай да направиш своята резервация за тенис почивка Santa Marina Holiday 2022 още сега, местата са ограничени и свършват бързо! А ние те очакваме с нетърпение – да поиграем, да се позабавляваме и да си отпочинем заедно.

Ела на тенис уикенд в Созопол

Създай си вълнуващи преживявания. Очакват те тенис, вкусна храна и почивка.