Тенис почивка на Каваците – ранното записване за 2023 тече

Тенис почивка на Каваците 2023

Страхотният комплекс „Грийн Лайф Резорт“ в Созопол остава сред най-любимите ни дестинации, така че и тази година няма да пропуснем традиционната ни тенис почивка на Каваците. Освободи си още отсега датите от 6 до 10 септември и прочети надолу, за да разбереш какво ни очаква на това приказно място.

Като начало – тенисът

GREEN LIFE HOLIDAY 2023 е турнир от категория ITL500, което ти гарантира, че освен много тенис, ще имаш и време за семейството си. Все пак сме и на семейна почивка, нали? И все пак, ако грабнеш купата, ще можеш да се придвижиш напред в ранглистата на ITL с цели 500 точки. И това е отделно от голямата награда за победителя.

Ще играем два формата поединично, както и по двойки. Срещите ще бъдат в 2 от 3 сета, по една на ден, защото искаме да оставим повече време да се порадваме на последните летни дни.

Запази си място още сега!

Включи се още сега и запази своето място. Очакват те тенис, вкусна храна и почивка.

Но има и други важни неща…

Организирали сме всичко така, че освен да поиграем, да имаме и повече време за семействата и приятелите си – да се плискаме в морето с децата, да се разхождаме заедно из местните забележителности, да поиграем заедно футбол или да отидем на СПА… Ако вече си идвал на традиционната ни лятна тенис почивка на Каваците, знаеш, че четиризвездният комплекс е наистина невероятен и има всички удобства, които можем да искаме от една добра ваканция. А плажът е на световно ниво.

Така че ни чакат пет дни златисти пясъци, синьо море, смях и забавления, невероятна храна. И луксозно настаняване на страхотни цени, каквито получават само и единствено участниците в Weekend Tour – нощувката в студио например е само 120 лв. за цялото помещение! Виж цените на нашата тенис почивка на Каваците и ще разбереш за какво става дума.

Ранното записване за тенис почивка на Каваците вече тече

Никак не чакай, освободи си датите и ни остави да организираме най-страхотния завършек на лятото, преди учениците на тръгнат на училище. Разбира се, и през септември, и през октомври имаме още доста турнири за теб и семейството ти – и на море, и на планина, дори и в Гърция.

Но ранното записване за GREEN LIFE HOLIDAY 2023 с преференциални цени за участие приключва на 16 август и нямаш много време. Така че последвай линка и се запиши, преди местата да са свършили.

Регистрирай се за турнира

Запази си място, а ние ще се погрижим за останалото.