Ново: ще играем тенис в Албена! Идваш ли?

турнир в Гоце Делчев 2022

Обещахме ти, че през тази година ще има много изненади. Първата вече е тук: организирахме турнир на ново, страхотно място. Ще играем тенис в Албена!

Обичаме всичките си досегашни дестинации, но е време да разпалим приключенския си дух с непознати преживявания. И то какви! Невероятният комплекс Албена определено има с какво да стимулира спортния ни хъс и да ни предизвика да покажем колко сме задобрели от миналия сезон. А във времето извън корта да ни поглези подобаващо.

Какви са преференциите ни и има ли ранно записване? Не спирай да четеш и ще научиш.

Кога ще играем

В четирите почивни дни през май, около Гергьовден. Пристигаме в Албена на 5 май (петък) и раздаваме купите на 8 май 2023.

Но ще трябва доста да се постараеш да ги заслужиш.

Запази си място още сега!

Включи се още сега и запази своето място. Очакват те тенис, вкусна храна и почивка.

Как ще играем тенис в Албена

По новия формат, разбира се. Albena Holiday 2023 влиза в категория ITL500 на Интерактив тенис, тоест победителят ще отнесе не само купата и голямата награда, но и цели 500 точки в актива си за годишното класиране за финалите през декември.

Така че планът за 4-дневният турнир по тенис в Албена ще ти хареса. В деня на настаняването имаме кортове за свободна тренировка. Във втория и третия ден всеки играе по два квалификационни мача в турнирите за мъже, жени, двойки мъже и смесени двойки. Така ще ти остане и време за семейството, приятелите и активностите в хотела… прочети нататък какви.

Четвъртият ни ден в Албена този, в който можеш да станеш победител на финалите. Но освен финалните мачове, ще има и утешителен турнир, защото обичаме тениса и искаме да играем колкото се може повече, всички заедно.

Как ще поживеем в света на професионалистите

Към момента Албена предлага едни от най-впечатляващите условия за спортуване – неслучайно заслужи титлата Европейски курорт на спорта. Тук целогодишно се поддържат условия за трениране на плуване, йога, пилатес, футбол, хокей на трева, конна езда, туризъм, петанк, танци, тежка атлетика, голф и тенис, разбира се, на цели 22 открити и 3 закрити тенис корта по стандарти на ITF. Тук се организират национални, европейски и световни първенства, но могат да тренират и професионалисти, и любители.

Съвсем закономерно Албена ще посрещне и нас, като една от най-големите мрежи за любителски тенис в България. Така ще имаме страхотната възможност да прекараме няколко дни в света на професионалния спорт и да поиграем на безупречни кортове.

А хотелите… ах, хотелите…

Но освен тенис, в Albena Holiday 2023 ще има и още приятни преживявания, при това на брега на морето. Луксозни пентхауси с тераси и джакузита, лаундж с изглед към вълните, невероятен СПА център за любимите ни удоволствие за тялото, красиви градини, затворени басейни, изискани ресторанти…

Можеш да избереш типа настаняване на преференциални цени, специално за участниците в Weekend Tour и техните семейства. Изборът ще е труден: 5-звездния Flamingo Grand Hotel & Spa, който ще ти позволи да се поглезиш подобаващо, или „Лагуна Бийч“ с 4*, който е клубен френски хотел под марката TUI FRANCE CLUB LOOKEA с неповторим чар и атмосфера.

Разгледай всички цени за Albena Holiday 2023 подробно в нашия календар за тенис турнири, за да избереш най-добрия вариант за себе си и семейството си. Не забравяй да разкажеш и на приятелите си, за да дойдат и те. Може пък да сформирате заедно новата двойка-победител…

Ранно записване

Срокът за ранно записване за Weekend Tour турнира по тенис в Албена е до 5 април. В този срок ти даваме допълнителна отстъпка от таксата за участие и тя ще бъде само 100 лв.

Можеш просто да цъкнеш на бутона по-долу, да резервираш местата си навреме и да вложиш всичко от себе си, за да спечелиш голямата награда – ваучер за почивка от нашите страхотни домакини.

Готов ли си? Не чакай повече, ранното записване ще свърши.

Регистрирай се за турнира

Запази си място, а ние ще се погрижим за останалото.