Добре дошли в новия ни сайт!

нов сайт weekend tour

Скъпи приятели, с голяма радост ви съобщаваме, че току-що влязохте в нашия съвсем нов сайт.

Работихме по него дълго и внимателно, за да го направим по-добър, по-удобен за разглеждане и с по-лесна форма за регистрация в тенис турнирите. Резултатът е пред вас: елегантен и модерен дизайн, интуитивно позициониране на новостите и ясен поглед върху бъдещите уикенд турнири.

Разгледайте турнирите и се регистрирайте за участие – за нула време

Като начало, класифицирахме и подредихме турнирите информацията по вид – сега уикенд турнирите са отделно от дългите лагери и можете по-лесно да откриете онова, което търсите, и да планирате датите на почивката си.

Можете само с клик да научите цялата информация за съответното събитие:

  • Кой е хотелът, домакин на съответния турнир, и какви удобства предлага
  • Какви преживявания извън тенис срещите сме организирали за вас
  • Какви са преференциалните цени за настаняване, които сме договорили
  • Какво е включено в офертата
  • Какви са условията за участие в уикенд турнирите

Можете лесно да направите резервация за себе си и близките си в новата ни форма.

Запазихме възможността да следите предстоящата програма на турнирите и групите, а функционалността на календара ще бъде още по-добра съвсем скоро.

Нашият нов сайт е създаден специално за вас

Прекарваме уикендите си заедно, играем тенис и се забавляваме заедно от далечната 2013 г. WEEKEND TOUR вече няма нужда от обстойно представяне, а и, както винаги, не правим нищо без грижа за вас, тенисистите, и вашите близки.

Така че не се учудвайте, че нашият нов сайт е създаден изцяло за вас – това е нашата благодарност за доверието, което продължавате да ни гласувате. Той е част от нашата визия за активна почивка и забавление, за която работим упорито и отдадено.

Така че се чувствайте добре дошли в нашия ваш нов сайт!

Разгледайте, проучете и, молим, не пропускайте да ни разкажете как се чувствате тук и дали срещате затруднения при търсенето или регистрацията. Както винаги, оставаме на ваше разположение, за да ви осигурим пълно удобство.

А сега се втурваме да резервираме още качествени кортове, разнообразни играчи и спортсментски дух в любимите ни тенис турнири. За вас остава да резервирате местата си и да вземете със себе си любимите хора, тенис ракетите и големите усмивки.

Очакваме с нетърпение да се видим на следващи ни турнир: Sandanski Open I, още през март.