Green Life Open 2022 – на море и на тенис уикенд на Каваците

Green Life Open 2022

Време е за първата ни лятна морска тенис почивка с потапяне в лазурното море, коктейли на плажа… и страхотна награда за победителя в турнира. Green Life Open 2022 започва на 17 юни и този път този път ще използваме тези три дни, за да се насладим докрай на морската шир и тениса.

Тенис турнирът и голямата награда

Тенисът си е тенис, разбира се, така че турнирът е познат: за сингъл мъже, сингъл жени и смесени двойки. Петъкът сме отделили за настаняване, запознаване и тренировка. В събота ще играем груповите фази, за да отсеем финалистите. В неделя е времето за голямото ръкопляскане и тръпката на финалите, както и за награждаването.

Не се колебайте да участвате и потренирайте здраво, защото победителят ще отнесе наистина голяма награда: почивка в Грийн Лайф Банско!

А докато Green Life Open 2022 търси новите притежатели на купите, семейната почивка на морето ще бъде наистина завладяваща.

Ела на тенис уикенд на Каваци

Създай си вълнуващи преживявания. Очакват те тенис, вкусна храна и почивка.

Weekend Tour ти предоставя преференциални цени за настаняване от 100 лв., за двама в студио.

Комплексът и морето

Средата на юни е перфектното време да се насладим докрай на луксозния комплекс и невероятната плажна ивица Каваци, Смокиня в първата ни лятна тенис почивка за годината. Пясъкът е истински златен и галещ, морето е прозрачносиньо и ще е достатъчно топло, за да се разтъжим с него и да му се порадваме.

Като гости на невероятния четиризвезден комплекс Green Life Beach Resort Sozopol ще можем да използваме още: страхотни кортове и футболно игрище за активните; 4 басейна с шезлонги за почиващите; детски площадки за малчуганите; просторен и красив парк за спокойни разходки; магазини и ресторанти за вкусно хапване; масажно студио и салон за красота за пълен релакс.

А в събота вечер ще се съберем на специално Weekend Tour парти в популярното плажно заведение Verano Beach, за да потанцуваме и да се забавляваме заедно.

И промоционални цени с 50% отстъпка за ранни записвания

Цените на тенис почивката са наистина очарователни – започват от 100 лв. с включени чадър и два шезлонга на най-красивия плаж по българското Черноморие. Но ние в Weekend Tour сме ви приготвили още една впечатляваща оферта.

Ако се регистрирате за Green Life Open 2022 до 31 май, получавате 50% отстъпка от таксите за участие в турнира!

Така семейната почивка ще бъде още по-приятна, нали?

Регистрацията за Green Life Open 2022 започна

Запишете се на Green Life Open до 31 май и получавате 50% отстъпка от таксата за участие.

Елате със семейство и приятелите, за да превърнем заедно този уикенд в истинско лятно морско приключение!

Ела на тенис уикенд на Каваци

Създай си вълнуващи преживявания. Очакват те тенис, вкусна храна и почивка.

Weekend Tour ти предоставя преференциални цени за настаняване от 100 лв., за двама в студио.