12 турнира и тенис лагер в академията на Рафа Надал през сезон 2022

sezon 2022 weekend tour

Нов сайт от няколко дни, а вече и нов календар! Да, сезон 2022 в любимата ви верига Weekend Tour е на хоризонта и можете да започнете да планирате вашите участия.

В десетата ни юбилейна година очакват 12 турнира, с които ще обиколим някои от най-хубавите дестинации в България, а отново имаме и посещение до академията на Рафа Надал в Халкидики.

Както винаги, за вас сме избрали някои от най-добрите комплекси и хотели с гаранция за най-добра цена за дадения период. Целта е максимално добро изкарване – и на корта, и извън него.

Забавление и релакс за малки и големи

Тенисът, разбира се, е в основата на всяко едно събитие като участниците имат гарантирани мачове чрез схеми за мъже и жени на сингъл, двойки и смесени двойки. Децата също не са пропуснати – за тях ще има открити тренировки.

И все пак – уменията с тенис ракета далеч не са задължителни. Тази година сме ви подготвили много допълнителни активности – дегустация на вина, йога практики, рисуване с вино, разходки с екскурзовод и още, и още!

Началото даваме още през март с турнир в Сандански, където домакин ще бъде „Интерхотел Сандански“. През април е ред на една от обичаните дестинации – Гоце Делчев приема Uva Nestum Open I.

С наближаване на лятото Weekend Tour ще се насочи и към морето за забавления в Кранево и Созопол. Хисаря също ще приеме един от летните турнири във веригата.

Тази година организираме и три по-дълги събития, в които освен турнир ще има и тенис лагер за допълнително усъвършенстване на способностите. Между 26 и 30 октомври сме в Халкидики за турнир в академията на Рафа Надал и почивка в петзвездния хотел Sani Beach.

Записването за първия турнир в Сандански вече започна, а местата са ограничени.

Ето го и целия календар за сезон 2022:

25-27 март: Sandanski Open I, Сандански

15-17 април: Uva Nestum Open I, Гоце Делчев

5-8 май: Therma Village Open I, Кранево

20-24 май: Santa Marina Holiday, Созопол

17-19 юни: Green Life Open, Каваци

1-3 юли: Hissar Open, Хисаря

2-4 септември: Therma Village Open II, Кранево

6-11 септември: Green Life Holiday, Каваци

22-25 септември: Santa Marina Open, Созопол

7-9 октомври: Sandanski Open II, Сандански

26-30 октомври: Sani Resort Holiday, Халкидики

11-13 ноември: Uva Nestum Open II, Гоце Делчев