Турнир Hissar Open 2022 – тенис, минерални извори и древноримски улици

Турнир Hissar Open 2022

Време е за най-слънчевото ни тенис приключение – турнир Hissar Open 2022 от 1 до 3 юли!

Това е градчето, в което се събираме всяка година, за да поиграем и да се порадваме на уикенда си заедно. Наслаждаваме се на горещи минерални извори, прекрасни летни дни и изумителни исторически забележителности. Страхотните ни домакини в SPA Hotel Hissar ни осигуряват още много възможности за релакс и забавления. Прочети какви те очаква този път и си запази място в турнира навреме.

Ела на тенис уикенд в Хисаря

Създай си вълнуващи преживявания. Очакват те тенис, вкусна храна и почивка.

Weekend Tour ти предоставя преференциални цени за настаняване от 140 лв., за двама в двойна стая, с включенa закуска.

Тенис турнир Hissar Open 2022

Тази тенис почивка по традиция събира силни участници и винаги очакваме изненади в класирането. Така че сме сигурни, че ще има на какво да се насладим и в турнир Hissar Open 2022!

Стягай ракетите и потренирай добре, ако искаш да спечелиш купата тази година. И доведи феновете си, за да те подкрепят в двубоите, разбира се.

Ще играем сингъл мъже и жени, двойки мъже и смесени двойки. За сингъл участията гарантираме поне 3 срещи, а двойките ще играят с елиминации.

Хотелът

В SPA Hotel Hissar кортът е до басейна, и хотелът е до корта, и изобщо едно от любимите ни преживявания тук е това, че можем да гледаме двубоите и от терасата на стаята, и от шезлонга край минералния басейн…

Освен страхотен корт, SPA Hotel Hissar и тази година ще ни осигури отлични условия за почивка. Ще можем да се насладим на луксозен СПА център с разнообразни процедури и басейн с минерална вода. На наше разположение са и няколко ресторанта и бара, както и фитнес зала, детски център, закрит и открит плувен басейн с минерална вода, билярд и тенис на маса, зала за боулинг.

А специално за участниците и гостите на Weekend Tour има преференциални цени за настаняване.

Активностите и забавленията

Турнир Hissar Open 2022 ще е оспорван, но сме приготвили още една възможност за състезания – вътрешен вечерен турнир по боулинг за всички желаещи. Разбира се, можем да използваме и залите за тенис на маса и билярд, както и мини футболното игрище.

Организирали сме разходка с екскурзовод из Хисар. В това китно градче има събрана хилядолетна история и нямаме търпение да изслушаме разказите на гида и да стъпим по същите улици, по които са се разхождали римляни с тоги. Ще разгледаме заедно и Археологическия музей, който пази красивите подробности от живота на древните обитатели на града.

И за да е още по-приятно, можеш да се включиш в часовете по йога с Нанси. Те са подходящи за деца и за възрастни, за начинаещи и напреднали, така че можеш да си доставиш това удоволствие без никакви колебания.

След вълнуващите дни, ще се насладим на две вечери заедно – една в популярния ресторант „Национал“ и една в страхотния ресторант „Панорама“ на нашите домакини. А съботната нощ смятаме да завършим подобаващо с една истинска дискотека специално за нас.

Ако вече си сигурен, че турнир Hissar Open 2022 е точното място за теб, семейството и приятелите ти, регистрирай се, преди местата да са свършили. 

Ела на тенис уикенд в Хисаря

Създай си вълнуващи преживявания. Очакват те тенис, вкусна храна и почивка.

Weekend Tour ти предоставя преференциални цени за настаняване от 140 лв., за двама в двойна стая, с включенa закуска.