За нас

Weekend Tour е част от Интерактив Тенис – първата общност за любители тенисисти в България. Вече 10 години организираме тенис почивки, за да свържем тениса и СПА преживяването в едно.

Внимателно подбираме локацията на всеки един турнир. От нас – качествени кортове, разнообразни играчи и спортсменство. От теб – весело настроение.

Организацията зад Weekend Tour

Екипът, който организира тенис почивките, е част от Интерактив Тенис. Организацията е основана през 2012 г. като първата платформа за любители тенисисти – провеждане на турнири в София. Преди 10 години компанията добави към състезанията и уикенд почички, които се провеждат в страната и чужбина.

През годините екипът на Интерактив Тенис се утвърди като лидер в организацията на турнири. След натрупване на богат практически опит и резултати, екипът успешно разви платформата на Интерактив Тенис, която наброява над 2500 играчи, присъствали на вечерни, еднодневни и уикенд турнири.

Амбицията на проекта е да се развие в по-голям мащаб, да привлече партньори като организатори и спонсори, с които да развива мисията си – насърчаване и развитие на любителския тенис и туризма в България!

Стани част от екипа

Ако искаш да станеш част от екипа на Интерактив Тенис и Weekend Tour, виж отворените позиции.

Стани партньори

Ако вярвате в мисията на Weekend Tour и смятате, че можем да сме си взаимно полезни, свържете се с нас.